Medewerker financiële administratie

Medewerker financiële administratie
Naaldwijk, 32 - 36 uur per week

Onze financiële administratie loopt op rolletjes. Word jij ook zo enthousiast van het werken met cijfers? Als medewerker financiële administratie ga jij voor een optimale registratie en verwerking van financiële informatie, zodat onze boekhouding op orde blijft.

Wat je doet
Samen met je 4 enthousiaste collega’s verzorg je onze crediteurenadministratie. We hebben bij Arcade graag alles tot in de puntjes geregeld. Jij zet je met overgave in om alle inkomende en uitgaande geldstromen te beheren. Je krijgt de kans om je volledig op onze facturen te storten, zodat deze op de juiste manier en op tijd verwerkt worden. Datzelfde doe je ook met de bankmutaties. Klopt alles? Met jouw oog voor detail mis je niets.

Ook voor het samenstellen van financiële rapportages en overzichten draai jij je hand niet om. Daarnaast help je bij de administratieve afhandeling van verzekering en/of schadezaken. Kortom, je houdt van afwisseling en zorgt samen met je collega’s dat de dagelijkse administratie goed verloopt.

Ben jij een teamplayer en zie je een kans om dingen slimmer te doen, laat van je horen, want we staan open voor ideeën. Zo verbeteren we samen steeds onze manier van werken.

Wat je krijgt
Een bruto maandsalaris tussen de € 2.952,- en € 3.892,- gebaseerd op de cao Woondiensten (schaal F). Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en extra’s zoals een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt en collega’s waar je op kunt bouwen. Een werkomgeving waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd worden.

Wat jij in huis hebt

  • Minimaal mbo-niveau 4 bedrijfsadministratie of werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Affiniteit met afhandeling van verzekering en/of schadezaken is een pre.
  • Aandacht voor de kleinste details, zo zorg je dat alles klopt en op elkaar aansluit.
  • Jij gaat enthousiast en met 100% focus op je doel af.
  • Je zoekt de samenwerking op, staat klaar voor anderen en zet je schouders eronder.
  • Affiniteit met automatisering.


Werken bij Arcade
Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met ruim 10.000 verhuureenheden die bestaan uit eengezinswoningen, appartementen, bedrijfsruimtes en diverse ruimtes voor de zorg en kinderopvang in Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 70 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenwijs en met veel aandacht voor het duurzaam huisvesten van onze huurders en woningzoekenden in leefbare buurten en wijken.

Reageer direct
Vul het sollicitatieformulier op onze website in, zodat we je sollicitatie in behandeling kunnen nemen. Voorafgaand aan de indiensttreding vragen we je een VOG (=Verklaring Omtrent het Gedrag) te overleggen.

Meer info
Heb je nog vragen? Bel gerust met Peter de Zoete (manager financiën) of met Annemiek van Hasenbroek, HR adviseur via 0174 - 28 23 00.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Onroerend Goed, Financieel Medewerker