Belastingadviseur (24-40 uur p.w.)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Als belastingadviseur bij Visie Accountants & Belastingadviseurs ben je een belangrijk klankbord voor je klant. Je geeft fiscaal en financieel advies, waarbij je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse aangiftepraktijk. Een afwisselende functie met een grote diversiteit aan klanten. Naast een goede werk-privé balans en de mogelijkheid om hybride te werken, is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

WAT WIJ JOU BIEDEN

€4000-€7000 afhankelijk van kennis en ervaring

Opleiding en training naar jouw interesse en behoefte

Direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden

Teamactiviteiten zoals een zomerbarbecue en kerstdiner

Een hecht team waarin jouw mening telt

Hybride werken en je eigen werktijden bepalen

 

WAT GA JE DOEN
Als belastingadviseur bij Visie geeft je allround advies aan mkb, zzp en vermogende particuliere klanten. Je werkt nauw samen met je collega belastingadviseur en accountants. Samen brengen jullie de behoefte van je klant in kaart en ontzorg je op financieel en fiscaal gebied. Je krijgt de verantwoordelijkheid over de dagelijkse aangiftepraktijk. Daarnaast stel je fiscale oplossingen en structuren op die je in een helder advies deelt met je klant.

De diversiteit aan klanten en vraagstukken maakt dat jouw werkdag afwisselend is. Van het controleren van de aangifte van een zzp stukadoor tot het opstellen van een estate planning voor een vermogende particulier, jij bent een belangrijk klankbord voor elke klant.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Opstellen en controleren van fiscale aangiften
  • Beoordelen van jaarrekeningen
  • Opstellen van estate planning
  • Opstellen van fiscale oplossingen en structuren

Je maakt je eigen planning en krijgt afhankelijk van jouw geplande afspraken de vrijheid om thuis te werken en je eigen werktijden te bepalen.

WAAR GA JE WERKEN
Visie Accountants & Belastingadviseurs voorziet haar klanten van advies op financieel en fiscaal gebied. Met uitzicht op de IJssel bedienen zij mkb, zzp en vermogende particulieren klanten in de Stedendriehoek. Een hecht team van 20 collega’s waarbij er dagelijks gespard wordt over vakinhoudelijke onderwerpen. Bij Visie is er aandacht voor persoonlijke groei en wordt vaktechnische ontwikkeling gestimuleerd.

WAT HEB JIJ TE BIEDEN
Je hebt een afgeronde fiscale opleiding. Vanuit een soortgelijke functie neem je kennis en ervaring mee, waardoor je snel allround inzetbaar bent. Je werkt precies en met oog voor detail. Daarnaast ben je een fijne gesprekspartner en begrijp je het belang van wederzijds vertrouwen. Dit weet je te bereiken door jouw open houding, betrokkenheid en overtuigingskracht.

Heb je nog geen relevante werkervaring, maar herken jij jezelf wel in de belastingadviseur die wij voor Visie zoeken? Ook dan nodigen we je uit om te reageren.

SOLLICITEER DIRECT
Doorgroeiers verzorgt de werving en selectie voor Visie Accountants & Belastingadviseurs. Wij vragen je om via ons te solliciteren, zo ben je direct bij de juiste persoon. Frank kan je alles vertellen over de functie. Heb je interesse? Solliciteer direct via de solliciteren button of bel ons op 0573–259264.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Belasting, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Gelderland, Overijssel