Financial Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Financial Controller

Ben je een groot cijferliefhebber? Leg je snel verbanden? Word je enthousiast van het maken van betrouwbare financiële rapportages? Durf je “out of the box” te denken? En krijg je volop energie van werken in een omgeving die voortdurend in verandering is? Dan is dit een baan voor jou.

Als Financial Controller bij Baston Wonen ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opstellen van in- en externe financieel-economische rapportages en fiscale verantwoordingsrapportages. Denk hierbij aan de
begroting, de jaarrekening en de managementrapportages. Jij verzamelt de informatie, analyseert en controleert deze. Ook het opstellen van de markt- en beleidswaardering is een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket.

Je helpt je collega’s bij het ontwikkelen, implementeren en bewaken van beleid en ondersteunt andere afdelingen en je collega’s van de Financiële Administratie bij de implementatie van nieuwe processen en de bewaking daarvan. Omdat je nauwlettend de veranderende wet- en regelgeving op jouw vakgebied volgt, ben je een stevige en proactieve sparringpartner voor de afdelingen Wonen en Klant en Vastgoed en externe partners. Je brengt de mogelijke consequenties in kaart, bespreekt deze en doet voorstellen voor het veranderen en/of verbeteren van de processen.

Je maakt deel uit van het Planning en Control (P&C) team dat wordt aangestuurd door de Manager Bedrijfsvoering. Binnen het team krijg je veel verantwoordelijkheid en heb je de vrijheid om je functie en tijd naar eigen wens in te richten.

Baston Wonen en het team P&C zijn volop in ontwikkeling. Het team P&C krijgt langzamerhand steeds meer vorm en krijgt een centralere rol in de bedrijfsvoering. Baston Wonen heeft de behoefte om steeds meer op cijfers te sturen en de 2e lijns-controle goed in te richten. Daar ligt ook de toegevoegde waarde van het team P&C. Samen met je andere collega uit het team ga je de fundering van een goedwerkende en solide P&C-cyclus leggen. Dit vormt een goede basis om hierna verder met elkaar op door te bouwen.

Hier word jij blij van!

 • Verbeteren van beleid, processen en interne en externe rapportages.
 • Datagedreven werken.
 • Optimaliseren van de administratieve organisatie en interne beheersing (AO/IB).
 • Je staat voor de cijfers en vertelt graag het verhaal dat erachter zit.
 • Samenwerken met jouw collega’s; je vindt het belangrijk om collega’s goed mee te nemen in de nieuwe processen, zodat er afspraken worden gemaakt die werken voor jouw collega’s. Weerstand houd je niet tegen. Je zorgt dat je er samen uitkomt. Zonder wrijving geen glans.
 • Zorgen voor een juiste begeleiding, planning en sturing van de verschillende financiële processen.


Wie zoeken we?
Je bent cijfermatig sterk, werkt heel zelfstandig en je hebt sterke communicatieve vaardigheden. In je werk kun je jouw standpunt goed verdedigen, waarbij je zoekt naar verdere verbetering om tot betere resultaten te komen. Collega’s krijg je dan ook snel mee in nieuwe ideeën. Je bent omgevingsgericht en vindt snel je weg in onze organisatie. Bovendien ben je creatief en durft dingen net even anders aan te pakken. Verder heb je:

 • Minimaal afgeronde hbo-opleiding in de richting van finance & control / accountancy.
 • 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Kennis van en ervaring met TMS en WALS is een pre (anders bereid zijn om het te leren).
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Beleidsmatig, analytisch en conceptueel vermogen.
 • Initiatiefrijk, pragmatisch, resultaatgericht, besluitvaardig en omgevingsbewust.


Wat krijg je?

 • Salaris in schaal K van de cao Woondiensten (vanaf € 4.804 tot maximaal € 6.493) bij fulltime dienstverband.
 • 8% vakantiegeld, een 2% eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening.
 • Reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding.
 • Mogelijkheden voor hybride werken met uitstekende thuiswerkfaciliteiten.
 • Een persoonlijk loopbaanontwikkelbudget en mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
 • Een enthousiast en gedreven team.


Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie, neem dan contact op met Harry Dreeijers, manager Bedrijfsvoering a.i. via telefoonnummer 0316 - 58 03 58. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.baston.nl.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk 1 augustus 2024 per e-mail naar vacature@baston.nl, ter attentie van Harry Dreeijers, manager Bedrijfsvoering ai.

De gesprekken staan gepland op donderdagmiddag 8 augustus. Houdt hier rekening mee in jouw agenda. Je hoort maandag 5 augustus aan het einde van de dag of je wordt uitgenodigd.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Controller, Gelderland, Financial Controller, Onroerend Goed