Auditor IT

Hoe ook jij het verschil maakt
Als Auditor IT is jouw werk van toegevoegde waarde voor VGZ en onze belanghebbenden. Met jouw kennis en ervaring ben je een belangrijke sparringpartner voor de organisatie en het auditteam. Jij zorgt voor effectieve samenwerking en bent een verbindende factor. Onze Internal Audit afdeling zoekt een toekomst-vaste, op de strategie van VGZ afgestemde internal audit-functie.

Hoe jouw rol in de dagelijkse praktijk eruit ziet? Je bereidt IT audits voor en voert ze op een efficiënte en effectieve wijze uit om zo een aantoonbare toegevoegde waarde te bieden aan de organisatie. Dit doe je door een zorgvuldig, objectief en onafhankelijk oordeel of advies te formuleren over onze IT systemen en gerelateerde processen en over specifieke onderwerpen zoals Cybersecurity, wijzigingen in (nieuwe) systemen, IT General Controls en Cloud. Jij overziet het brede veld van IT audit binnen een complexe financiële organisatie. Jij weet als Auditor IT waar de risico’s zitten, hebt hier een mening over en gaat hier het gesprek over aan.

Een serieuze bijdrage kunnen leveren aan de grootste digitale zorgverzekeraar van Nederland dat doe je natuurlijk niet alleen. Jij maakt als Auditor IT deel uit van de afdeling Internal Audit. Met in totaal 20 collega’s die beschikken over de bij onze ambities behorende gedrevenheid en expertise, zorg jij ervoor dat ieder doel op het gebied van Internal Audit bereikt wordt. Je krijgt als Auditor IT te maken met alle divisies binnen VGZ en je hebt een toetsende verantwoordelijkheid vanuit een onafhankelijke positie. Bij VGZ werken we agile. Dit betekent dat je als team op een zelfsturende manier werkt en - binnen de vooraf vastgestelde hoofddoelen en kaders - zelf bepaalt hoe het werk wordt gedaan.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen én jouw persoonlijke groei. Samen focussen we op datgene wat je wilt bereiken. Op deze manier krijg jij ruimte om jouw unieke talent in te zetten voor een belangrijk maatschappelijk doel. We luisteren naar elkaar, werken samen en bundelen onze krachten om Nederland gezonder te maken.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de € 4.081,- en € 5.829,- p/m o.b.v. 38 uur (Salarisschaal H van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en een dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van €60,- bruto per maand;
 • We werken hybride, wat betekent dat je het merendeel van de week werkt vanuit een – door ons gefaciliteerde – arbo-proof thuiswerkplek;
 • Een goede werk – privé balans;
 • Werk je thuis, dan ontvang je (op declaratiebasis) een netto working@home-toeslag;
 • Van de gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant tot onze aantrekkelijke sportregeling. Bij VGZ staat de gezondheid van onze medewerkers voorop.

Dit is wat jij meebrengt
Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Als Auditor IT omschrijven mensen jou als professioneel, verantwoordelijk en een echt mensen-mens. Je weet wat het is om in een zelf organiserend team te werken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Daarnaast ben je gedreven om onze afdeling verder te helpen!

Bovendien staan de volgende zaken op je cv:

 • Studerend voor of een afgeronde RE opleiding;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van en affiniteit met nieuwe ontwikkelingen en technologieën op het gebied van IT.

We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt. Wil je weten waarom wij diversiteit en inclusie in onze organisatie zo belangrijk vinden? Je leest het hier.

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.
Als Coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Vindingrijk, Gedreven en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.

Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar. 

Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.

Klaar om het verschil te maken?
Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.

Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan op de vacature van Junior Auditor IT via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Robin Berendsen, Recruiter bij VGZ.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, Audit, € 3.000 - € 5.000, € 5.000 - € 7.000, Auditor, Gelderland, Noord-Brabant, Zakelijke dienstverlening