Assistent Accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Vacature: Assistent Accountant (Junior, Gevorderd, Senior)
Bollard Accountants & Belastingadviseurs, Den Haag
Fulltime: 32-40 uur

Ben jij de teamplayer die ons accountantskantoor komt versterken?

Het is een misvatting dat het binnen de accountancy dienstverlening saai is, dat accountants alleen maar met cijfers bezig zijn. Je hebt juist veel contact met mensen, met zakenmensen op alle niveaus in de arbeidsmarkt. Iedere cliënt is even belangrijk. Benaderbaar, accuraat en betrouwbaar; ben jij dat?

Hoe het werkt
Zodra je het kantoor binnenstapt, voel je de prettige sfeer. Het is gezellig, warm en informeel. Er is veel onderling contact, over de wedstrijd van gisterenavond, over de kinderen en over de beste sushi in town. Dit is een team waarin jij je thuis voelt. Met plezier open je je laptop en check je in je mail de laatste berichten. Je hebt een belafspraak met een klant in verband met de jaarrekening die je voorbereidt en je bent benieuwd hoe het met hem gaat. Je denkt niet in termen van dossiernummers, je ziet de mens voor je en weet dat het werk dat jij doet, hem helpt om een gezond bedrijf te runnen. Het is zijn levenswerk en dat maakt hem voor jou als relatiebeheerder een belangrijk persoon.

Jij bent als assistent accountant verantwoordelijk voor je eigen klanten en die taak neem je bijzonder hoog op. De klant kan erop rekenen dat je je afspraken nakomt en het kantoor rekent erop dat je tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Of dat nu de input van een collega is of extra middelen op kantoor, het maakt niet uit. Je weet dat je hier alles krijgt wat je nodig hebt om je werk goed te doen. Jij bepaalt de regie.

Dit ben jij

 • Je hebt een hbo opleiding (of studerend) in accountancy, bedrijfseconomie of SPD. Je bent bekend met dossiervorming voor de jaarrekening. Ervaring met Twinfield / Exact / Basecone zijn een pre.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als financieel administratief medewerker en weet daardoor alles van boekhouden.
 • Ben je Junior dan heb je daarnaast 1 jaar werkervaring als Assistent Account, waarbij de aandacht ligt op het opstellen van de jaarrekening.
 • Ben je Gevorderde, dan heb je naast 2 jaar junior ervaring ook 2 jaar ervaring als relatiebeheerder en regel je alles voor je eigen klantenportefeuille.
 • Ben je Senior, dan ben je naast voorgaande ook in staat de eindbespreking met de klant zelf te doen.
 • Je bent communicatief vaardig, weet mensen aan je te binden en bouwt gemakkelijk relaties op.
 • Je werkt graag zelfstandig, maar weet ook wanneer je anderen nodig hebt om resultaten te halen. Andersom kunnen anderen ook altijd op jou rekenen.

Wij bieden:

 • Voor de Junior, € 3.300 - € 3.800.
 • Voor de Gevorderde, € 3.800 - € 4.500
 • Voor de Senior, € 4.500 - € 5.500
 • een jaarcontract dat we graag willen omzetten in een vast contract, als de klik wederzijds is.
 • een pensioenregeling van 6% die geheel door de werkgever wordt betaald.
 • bedrijfsfitness. Een gezonde geest in een gezond lichaam; daar geloven we sterk in. Daarom geven we vergoeding voor een sportschoolabonnement, met eventueel een aanvullende fiscaal gunstige regeling voor bijvoorbeeld een personal trainer.
 • de middelen voor thuiswerken, flexibele werktijden en het inplannen van je eigen werkzaamheden.
 • een baan met respect voor je privéleven. Wij houden niet van structureel overwerk. Wie in balans is, presteert beter. Dat werkt het beste voor jou en voor ons.
 • Alles om je doel te halen. Dat betekent dat je de volle ondersteuning van ons krijgt om de klant te kunnen bedienen. Maar het draait ook om jou. Wil jij hogerop komen, dan heb je onze volle aandacht.
 • Een zeer prettige, informele werksfeer.
 • Teamuitjes en feesten waarbij ook de partners en gezinnen betrokken worden. Samen is hier ook echt samen.

Dit is jouw team
Bij Bollard Accountants & Belastingadviseurs werken op dit moment 21 medewerkers met als taken: het samenstellen van het jaarwerk, de fiscale aangifte en bedrijfsadvisering. Het kantoor bestaat ruim 25 jaar. Jezelf gehoord en gewaardeerd voelen, dat vinden we belangrijk. De deur staat altijd voor elkaar open, er is geen onderscheid of rangorde. We rekenen op elkaar en er heerst vertrouwen en respect. Vergis je niet, hier wordt hard gewerkt. Van iedereen wordt verwacht dat hij/zij de afspraken nakomt en zijn volledige verantwoordelijkheid neemt. Maar als je hier werkt, weet je dat je alle middelen krijgt om je werk goed te doen. En dat je een team achter je hebt staan, no matter what.

Zullen we kennismaken?
Is je interesse gewekt? We zien je cv en motivatiebrief graag tegemoet. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bas Dalmulder, Dalmulder@bollard.nl.

Bollard Accountants & Belastingadviseurs
Jan van Nassaustraat 125
2596 BS Den Haag
070 – 3508624
info@bollard.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Den Haag, Senior Assistent Accountant