Financieel adviseur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is de onafhankelijke kwaliteitszorgorganisatie die sinds 2005 in Nederland en Vlaanderen inzicht en gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van het hoger onderwijs waarborgt en de kwaliteitscultuur van en binnen de hogescholen, universiteiten en andere hogeronderwijsinstellingen bevordert. De afdeling Vlaanderen & Luxemburg is daarbij zorgvuldig, betrokken en innovatief. Wij beoordelen opleidingen en hogeronderwijsinstellingen, voornamelijk in Vlaanderen en Luxemburg. Op basis van onze oordelen worden opleidingen in het hoger onderwijs erkend.

Functieomschrijving

De afdeling Vlaanderen & Luxemburg van de NVAO is op zoek naar een enthousiaste financieel adviseur. De financiële administratie wordt momenteel verzorgd in samenwerking met een externe dienstverlener. Door het aanwerven van een financieel adviseur wil de NVAO haar financiële processen verder optimaliseren. Dit betekent dat je naast het opnemen van de operationele werkzaamheden op alle onderdelen van de financiële processen ook het financieel beleid verder vormgeeft. Verder ontwikkel, verbeter en implementeer je de producten voor de planning- en controlecyclus. In samenspraak met je leidinggevende leg je hiervoor verantwoording af aan de concern controller en de externe accountant.  Daarnaast ben je onder meer verantwoordelijk voor:

  • opmaken van begrotingen en daartoe opvragen en samenvoegen van informatie;
  • opvolgen van de financiële situatie via kwartaalrapportages;
  • verwerken en coderen van inkomende facturen;
  • opvolgen en verwerken van uitgestuurde facturen;
  • bewaken van betalingstermijnen;
  • tijdig aanleveren of opvragen van informatie bij interne medewerkers of externe partijen;
  • beheren van het contractregister;

Profiel

Je hebt aantoonbare en relevante financiële werkervaring, kennis van regelgeving voor de financiële processen, affiniteit met cijfers en een analytisch vermogen. Je hebt een opleiding afgerond in een financieel-economische richting. Je bent proactief en accuraat, kunt goed zelfstandig werken en prioriteiten stellen. Vanzelfsprekend ben je zeer discreet en heb je ervaring met het omgaan met vertrouwelijke informatie.

Als teamspeler communiceer je vlot en werk je nauwgezet en resultaatgericht. Je werkt vlot met MS Excel, hebt kennis van relevante wet - en regelgeving en ervaring met financieel-administratieve systemen. Goede kennis van Exact Online, Declaree en/of WeFact vormt een pluspunt.

Aanbod

Bij de NVAO kun je in loondienst aan de slag (28-36u) of via het Vlaamse stelsel van bijzonder verlof (“detachering”). Voor medewerkers in loondienst bieden we een maandsalaris van minimaal € 3.165,83 en maximaal € 4.921,54 (BBRA schaal 9 of 10, afhankelijk van kennis en ervaring) op basis van een voltijdse aanstelling (36u) in het functieprofiel Adviseur Bedrijfsvoering. De NVAO werkt in een flexibel systeem waarbij we thuiswerken en werken op kantoor in Den Haag combineren.

De NVAO biedt tevens goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het gaat onder meer om een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,37% van uw salaris, pensioenopbouw bij ABP, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer, MacBook en iPhone.

We bieden een arbeidsovereenkomst aan voor één jaar, met de intentie tot een vast dienstverband.

Solliciteren

Als deze vacature je enthousiast maakt, stuur dan je motivatiebrief en cv uiterlijk op 2 juli 2024 naar personeelszaken@nvao.org. Bij voldoende geschikte reacties kan de vacature eerder sluiten. We voeren selectiegesprekken op 5 juli en 8 juli 2024 (eventueel online). Voor meer informatie over de inhoud van de functie of praktische zaken kun je contact opnemen via hetzelfde e-mailadres. Het moment van indiensttreding is bij voorkeur zo spoedig mogelijk en zal in onderlinge afstemming worden vastgesteld. Je persoonsgegevens worden na afronding van de selectieprocedure vernietigd.

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, MBO, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Financieel Adviseur, Onderwijs/Training, Den Haag