Administrateur

Go-Tan is een stoer en professioneel georganiseerd familiebedrijf met een zeer dynamisch karakter, waar ontzettend veel gebeurt. Het management, waarin 2 ‘Go’ broers, heeft ambitieuze doelstellingen. Ze willen gewoon op de beste en leukste manier het lekkerste Aziatische eten door mensen thuis laten ervaren. ‘Lekker eten’ speelt namelijk een hoofdrol binnen de familie Go. Go-Tan is niet een ‘food brand’, het is een Foodloving Asian Family. Want Food is Love. Goede smaak staat altijd buiten kijf, compromisloos.

We let the food do the talking. En dat mag iedereen weten!


Go-Tan
https://youtu.be/jyTu7UpIwEY

Wij zijn op zoek naar een administrateur die houdt van dynamiek en lid wil worden van de Go-Tan familie.

 

 

Ons Finance & IT team in Kesteren wil graag versterkt worden met een enthousiaste en talentvolle

 

 

 

Administrateur

 

Fulltime, 40 uur


Zijn we een juiste match?
In onze zoektocht naar een dynamische administrateur vinden we het van belang dat je past binnen onze familie. Wij zijn een stoer bedrijf dat anders is dan andere foodbedrijven. We hebben een eigen manier van werken, we zijn vooruitstrevend én hebben ambitieuze doelstellingen.

Van belang is dat jij hierbij past. We vinden het daarom belangrijk dat je zowel sterk bent in de uitvoering van je werk, maar ook weet hoe je jouw informatie moet delen binnen het bedrijf. Je bent je bewust van de organisatie en omgeving waarin je werkt en past je daarop aan. Je kunt zelfstandig complexe informatie evalueren en beoordelen.

Over de functie van Administrateur
Als administrateur ben je primair verantwoordelijk voor de een adequate en nauwgezette financiële administratie van Go-Tan.

In je functie dien je ervoor te zorgen dat de diverse financiële processen efficiënt en succesvol verlopen waarbij rekening wordt gehouden met de diverse stakeholders binnen het bedrijf. Hierbij is het van belang dat kwaliteit en betrouwbaarheid zijn gewaarborgd.

 • Je hebt een coördinerende rol in de uitvoering van diverse administratieve processen, daarbij werk je nauw samen met je collega’s uit het Finance & IT team (4 medewerkers).
 • Je draagt zorg voor de correcte uitvoering van de debiteurenbewaking en crediteurenbeheer van drie B.V’s. Afhankelijk van je profiel en ervaring verricht je tevens de lonen- en salarisadministratie.
 • Door jouw inzet wordt de inrichting en uitvoering van de financieel administratieve organisatie geoptimaliseerd. Daarbij zie je toe op het operationeel houden en optimaliseren van het ERP pakket, de administratieve organisatie en interne controle (AO/IC).
 • Het management team wordt door jou ondersteund doordat je ze tijdig voorziet van de juiste financiële rapportages (productie-, sales- en marketing resultaten).
 • Samen met je direct-leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het jaarrekening dossier en primair aanspreekpunt voor externe accountant.
 • Je ben proactief: je signaleert mogelijkheden tot verbetering en initieert en realiseert projecten met als doel structurele verbeteringen en optimale efficiency in de financiële administratieve processen.
 • Je bent resultaatgericht, je bijt je vast en zorgt ervoor dat zaken worden opgepakt, zonder daarbij het zorgvuldig meenemen van de betrokkenen uit het oog te verliezen.


Jouw profiel

 • Een afgeronde HBO opleiding bedrijfsadministratie of bedrijfseconomie.
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in soortgelijke functie, bij voorkeur in een productieomgeving.
 • Affiniteit met ICT en digitaliseren van administratieve processen.
 • Ervaring met het uitvoeren van lonen- en salarisadministratie is een pré.
 • Ervaring met Exact, ERP- en salarisadministratie systemen is een pré.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift


Competenties
Vind jij het leuk om te werken in een dynamische omgeving waarbij je je steentje kunt bijdragen in verschillende administratieve uitdagingen?

Dan beschik je over tenminste de volgende competenties:
Resultaatgerichtheid – aanpassingsvermogen – accuratesse – betrouwbaarheid – organisatiebewustzijn.

Wat kun je van Go-Tan verwachten als je ons nieuwe familielid wordt?
Wij zijn een familiebedrijf dat betrokken is met al haar personeel. De lijnen zijn kort en je werkt in een hecht team. Wij bieden je een veelzijdige baan in een prettige familiaire en professionele werksfeer waar volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen.

Wat hebben wij je nog meer te bieden?

 • Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling op basis van een premieovereenkomst.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 12 maanden met daarna uitzicht op een vast dienstverband.
 • Toekenning van 26 vakantiedagen per jaar.
 • Een winstdelingsregeling die wordt toegekend bij winstgevendheid o.b.v. goed functioneren
 • Een salaris van minimaal € 2.750,- en maximaal € 3.500,- per 4-weken periode.


Meer informatie
Voor verdere vragen kun je contact opnemen met: Floor Janssen, Janssen & Partners, info@janssenenpartners.nl, 0418-516680.
Of met: Kees Winkelhorst, Manager Finance & IT Go-Tan, 0488-487100.

Solliciteren op de functie van Administrateur
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en uitgebreide motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectie.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Administratief Medewerker, Medewerker Administratie, Financieel Medewerker, Salarisadministrateur, Bedrijfsadministratie, Bedrijfsadministrateur, Finance, Financieel, HBO

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Gelderland