Uitkeringsadministrateur

Uitkeringsadministrateur
voor 36 uur per week

In verband met de aanstaande pensionering van onze huidige uitkeringsadministrateur zijn we binnen de cluster Financiën van de afdeling Bedrijfsvoering 2 op zoek naar zijn opvolger.

De functie
De uitkeringsadministrateur voert de volledige administratie met betrekking tot uitkeringen. Hij/zij verzorgt de uitbetalingen ervan en verwerkt eventuele inhoudingen. Hij/zij informeert cliënten en betrokken instanties en stemt af met klantmanagers, consulenten bijzondere bijstand en WMO, de sociaal Rechercheur en de collega’s van Terugvordering en verhaal.

Wat breng je mee

 • Je hebt een mbo+ werk- en -denkniveau.
 • Je ziet een uitdaging in het betrouwbaar beheren van de jou toegewezen administratieve verantwoordelijkheden en de organisatie ervan.
 • Je hebt kennis van het financieel-administratieve systeem Suite voor inkomen van het Sociaal Domein en van het zaaksysteem en je hebt affiniteit met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.
 • Je bent nauwkeurig en in staat gestructureerd te werken.
 • Je hebt overtuigingskracht en in je manier van communiceren ben je gericht op verbinding met klant en collega. 
 • Je bent stressbestendig, niet bang om initiatief te nemen en in staat tot samenwerken.


Dit bieden we jou

 • Een uitdagende fulltime job voor 36 uur per week in een plezierige werkomgeving op basis van een vaste aanstelling.
 • Een salaris van maximaal € 2.986,- (functieschaal 7, peildatum 1 januari 2018) op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van opleiding en ervaring word je in de aanloop- of functieschaal geplaatst.
 • Aanvullend hierop een Individueel Keuze Budget (IKB) van 16,8 % van je brutosalaris (peildatum 1 december 2017). Het IKB kun je vrij inzetten voor o.a. extra inkomen, extra verlof, opleidingen, individueel een fiets of fitnessabonnement.  
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een woon-werkverkeervergoeding, flexibele werktijden, studiemogelijkheden.
 • Een gedegen inwerkperiode onder begeleiding van de coördinator van de cluster.


Meer weten?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie neem dan contact op met Mart Koopman, afdelingshoofd Bedrijfsvoering 2, via telefoonnummer 0111-452344 of via mail mart.koopman@schouwen-duiveland.nl.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Ellen Poot, P&O adviseur, telefoonnummer 06-19165211 of via mail ellen.poot@schouwenduiveland.nl
Kijk op www.schouwen-duiveland.nl voor meer informatie over onze gemeente.

Ben je geïnteresseerd?
Reageer dan vóór 18 juni 2018 via het online sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken worden in de weken 25 en 26 gevoerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Medewerker, Overheid, Heel Nederland