Sr Bedrijfsadministrateur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Woonplus Schiedam zoekt een

Sr Bedrijfsadministrateur
(36 uur per week)


Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. We bieden betaalbare en goede woningen aan Schiedammers én we leveren een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Dit doen we door ons in te zetten voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Bij Woonplus Schiedam hebben we hart voor onze huurders. We voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken die ook waar. Daardoor dragen we écht bij aan de vitaliteit van Schiedam.

De komende jaren willen we onze doelen bereiken met nieuw elan en een scherp oog voor de wereld om ons heen. Daarbij willen we meer samenwerken, toegankelijker zijn en een stuk zichtbaarder zijn dan voorheen. Onze nieuwe Senior Bedrijfsadministrateur heeft hierin een belangrijke rol.

De functie
Als Sr bedrijfsadministrateur ben je verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van de administratieve organisatie en lever je een proactieve bijdrage aan het financieel-administratief beleid.

Deze functie richt zich op drie speerpunten:

Financiële registratie
Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, controle en afstemming over onze financiële administratie. Je stelt de conceptjaarrekening op en levert een bijdrage aan het opstellen van de maand- en tertaalrapportages.

Administratieve organisatie en financiële processen
Dankzij jouw inzicht en analytische aanpak stel je verbetervoorstellen op. Ondertussen plan en bewaak je deadlines en monitor je de voortgang van diverse projecten. Binnen je vakgebied zet je graag je tanden in complexe situaties, die je in samenspraak met de Teamleider bedrijfsadministratie oplost.

Vakinhoudelijk aanspreekpunt
Je deelt graag je kennis met onze bedrijfsadviseurs, dankzij jouw coachende en sturende vaardigheden draag je bij aan hun ontwikkeling.

Jouw profiel
Onze ideale kandidaat heeft HBO werk- en denkniveau en heeft ruime kennis van en ervaring met financiële en bedrijfsadministratie, bij voorkeur in een woningcorporatie. Jij hebt financiële verslaglegging en boekhouding je volledig eigen gemaakt.
Je blijft graag op de hoogte van veranderende relevante wet-en regelgeving en vertaalt de gevolgen hiervan voor Woonplus.

Wat bieden wij?
Werken in en aan een leuk, gezellig team waar plezier en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.
Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we deze overeenkomst graag om in een contract voor onbepaalde tijd.

Verder kun je rekenen op:

  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal H (€ 3.748 - € 4.727). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en mobiele telefoon.
  • Een eindejaarsuitkering van 2%
  • Een sportvergoeding ter waarde van € 240,- per jaar.
  • Een fijne organisatie met enthousiaste, betrokken medewerkers en leuk werk waarin je het verschil kunt maken.


Goed om te weten
Wie in dienst treedt bij Woonplus, moet een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) kunnen overleggen. Een assessment zou onderdeel uit kunnen maken van de procedure.

Interesse?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Sr Bedrijfsadministrateur neem je contact op met Thomas van der Hoeven (teamleider Financiën en Services) op nummer 010-2045100. Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op Meer informatie >>>

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Controlling, Business Controller, Zuid-Holland, Controller, Non-profit organisaties, Onroerend Goed