Belastingadviseur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wij zijn een gedreven club met een Rotterdamse mentaliteit. Voor de functie van Senior Belastingadviseur zoeken wij dan ook een echte aanpakker. Iemand die zelfstandig te werk gaat. Ambities heeft. Meedenkt met de organisatie. Initiatief neemt. Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft. En last but not least; iemand die gezelligheid brengt.

Jouw profiel

Je beschikt over een commerciële instelling en een flinke dosis initiatief en je bent creatief in het vinden van oplossingen. Je bent er echt aan toe om het uiterste uit jezelf én uit het team te halen bij een kantoor dat je daarvoor alle ruimte biedt. Als onze nieuwe collega zit jij als volwaardig gesprekspartner met onze klanten aan tafel en je voelt je daarbij als een vis in het water. Je bent een sparringpartner op allerlei gebieden.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op een fiscale adviespraktijk. Je hebt affiniteit met BTW en beschikt over een universitair diploma Fiscaal Recht of Fiscale Economie. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Rotterdam.

Bij FACET vinden we het vooral van belang dat je als persoonlijkheid bij ons past en dat je samenwerken hoog in het vaandel hebt staan.

Hoe het er in de praktijk uitziet

Jouw werkplek bevindt zich in ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Je maakt deel uit van ons team Tax & Legal, dat met jou erbij uit negen medewerkers bestaat. Je ontwikkelt jezelf tot volwaardig sparringpartner en bouwt mee aan het fiscale team.  

Als Senior Belastingadviseur signaleer je kansen en werk je adviezen uit voor jouw klanten. Je zit dan ook regelmatig met klanten om tafel. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de (junior) medewerkers uit het team. Voor alle werkzaamheden geldt dat je veel vrijheid hebt. Je bent immers zelfstandig en wilt het uiterste uit jezelf én het team halen. Wij zijn daarnaast aangesloten bij de NOB, dus ook een NOB-Lidmaatschap hoort bij de functie.

Ben jij dé perfecte match voor ons gedreven team Tax & Legal? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in. Wij maken graag kennis met jou en jouw Rotterdamse mentaliteit!

Wat vragen we van je?

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in fiscaal advies
 • Affiniteit met BTW
 • Adviserende rol bij grotere klanten
 • Universitair diploma Fiscaal Recht of Fiscale Economie
 • Commerciële instelling
 • Oplossingsgericht
 • Woonachtig in de regio Rotterdam (bij voorkeur)

Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Open en plezierige werksfeer
 • Gezonde balans tussen werk en privé
 • ‘Rotterdamse’ mentaliteit

Ben jij dé perfecte match voor ons gedreven Accountancy team?
Vul dan het sollicitatieformulier in via de 'Solliciteren Button'
Wij maken graag kennis met jou en jouw Rotterdamse mentaliteit!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Betalingen, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Zuid-Holland