Medewerker debiteurenincasso en (uitkerings)administratie

Medewerker debiteurenincasso en (uitkerings)administratie
Voor 30 uur per week.

Ben jij klaar voor jouw volgende uitdaging?
Sindseen jaar regelen burgers, ondernemers en bezoekers van Schouwen-Duiveland hun aanvragen online. De digitalisering van onze dienstverlening heeft gevolgen voor de inrichting van het informatiebeheer. Het belang van een juiste wijze van beheer neemt bovendien toe als gevolg van de ontwikkeling van wet- en regelgeving op dit gebied. De gemeente Schouwen-Duiveland is voor haar cluster DIV, onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering 2, op zoek naar een enthousiaste medewerker debiteurenincasso- en (uitkerings)administratie

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het incasseren van vorderingen en het uitvoeren van beslagleggingen op uitkeringen. Je voert de debiteurenadministratie. Verder verricht je financieel-administratieve taken o.a. in het kader van Bbz en ten behoeve van het jaarwerk. Periodiek voert je controles uit ten aanzien van dienstverbanden en vermogen. Je informeert cliënten en betrokken instanties en stemt af met klantmanagers, de collega’s van uitkeringsadministratie en die van Terugvordering en verhaal. Ook ondersteun je bij taken van de uitkeringsadministratie.

Wat breng je mee

  • Je hebt een mbo+ werk- en denkniveau.
  • Je ziet een uitdaging in het betrouwbaar beheren van de jou toegewezen administratieve verantwoordelijkheden en de organisatie ervan.
  • Je hebt kennis van het financieel-administratieve systeem Suite voor inkomen van het Sociaal Domein en van het zaaksysteem en je hebt affiniteit met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.
  • Je bent nauwkeurig en in staat gestructureerd te werken.
  • Je hebt overtuigingskracht en in je manier van communiceren ben je gericht op verbinding met klant en collega.
  • Je bent stressbestendig, niet bang om initiatief te nemen en in staat tot samenwerken.


Dit bieden we jou

  • Een uitdagende job voor 30 uur per week in een plezierige werkomgeving op basis van een vaste aanstelling.
  • Een salaris van maximaal € 2.986,- (functieschaal 7, peildatum 1 januari 2018) op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van opleiding en ervaring word je in de aanloop- of functieschaal geplaatst.
  • Aanvullend hierop een Individueel Keuze Budget (IKB) van 16,8 % van je brutosalaris (peildatum 1 december 2017). Het IKB kun je vrij inzetten voor o.a. extra inkomen, extra verlof, opleidingen, individueel een fiets of fitnessabonnement.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een woon-werkverkeervergoeding, flexibele werktijden, studiemogelijkheden.


Meer weten?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie neem dan contact op met Mart Koopman, afdelingshoofd Bedrijfsvoering 2, via telefoonnummer 011-1452344 of via mailadres mart.koopman@schouwen-duiveland.nl

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Ellen Poot, P&O adviseur, telefoonnummer 06-19165211 of via mail ellen.poot@schouwen-duiveland.nl. Kijk op www.schouwen-duiveland.nl voor meer informatie over onze gemeente.

Ben je geïnteresseerd?
Reageer dan vóór 18 juni 2018 via het online sollicitatieformulier. De sollicitatiegesprekken worden in de weken 25 en 26 gevoerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Debiteuren Administratie, Zuid-Holland, Financieel Medewerker, Overheid, Heel Nederland