Business Controller

Lumens is op zoek naar een business controller voor 32 uur per week
Jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging

Voor het uitvoeren van haar maatschappelijke opgave heeft Lumens behoefte aan juiste financiële informatie en moeten we onze medewerkers van actuele en passende stuurinformatie voorzien. Ons team Finance & Control zorgt ervoor dat onze administratie actueel en op orde is en dat we de juiste informatie hebben om besluiten te kunnen nemen. Daarnaast zoekt het team continue naar mogelijkheden om onze werkprocessen te verbeteren. 

We zoeken daarvoor iemand met een scherpe analytische blik, die het leuk vindt om te werken in de sterk veranderende wereld van het sociaal domein. Ben jij de financiële expert die ons controllers-team komt versterken en die Lumens weer een stapje verder brengt in de verdere professionalisering van haar organisatie? Dan kijken wij uit naar een kennismaking met jou.

Wat ga je doen?
• Je bent verantwoordelijk voor de volledigheid, tijdigheid en juistheid van de financiële basisinformatie; 
• Je draagt zorg voor financiële analyses;
• Je bent medeverantwoordelijk voor de planning & controlcyclus;
• Samen met je collega-controllers ben je het (financiële) geweten van Lumens en geef je gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van financiële en economische vraagstukken;
• Je optimaliseert financiële en administratieve processen en alle bijbehorende rapportages;
• Je levert een actieve bijdrage aan de visieontwikkeling van financieel beleid binnen je taakgebied;
• Je bent een sparringpartner voor je collega business controllers, de concern controller en het MT;
• Je werkt mee aan de doorontwikkeling van business intelligence (Power BI);
• Je legt hiërarchisch verantwoording af aan de Manager Bedrijfsvoering;
• Je werkt vakinhoudelijk samen met diverse collega’s, onder andere met de collega business controllers, de concern controller en de financiële administratie;
• Je legt gemakkelijk contacten binnen de organisatie, bent aanspreekbaar en proactief.

Wie ben jij?
• Je beschikt over een HBO-opleiding in financiële richting;
• Je bent sterk in Excel en hebt affiniteit met ERP-systemen (bij voorkeur AFAS) en Power BI;
• Je hebt 1 of 2 jaar ervaring als Business en/of Financieel Controller;
• Je voelt je verantwoordelijken je luistert en doorgrondt vraagstukken goed;
• Je bent scherp, analytisch, brengt en houdt overzicht;
• Je vindt het prettig om af en toe flink gas te geven en blijft ook onder druk flexibel;
• Je bent integer en handelt zorgvuldig en transparant.

Lumens weet dat in het dagelijks leven alles draait om sociale veerkracht. Dat wanneer we omkijken naar elkaar en iets voor een ander doen, we samen zorgdragen voor een gelukkige en veerkrachtige samenleving die tegen een stootje kan. Heb jij een hart dat aangaat wanneer je een bijdrage levert aan maatschappelijke ontwikkelingen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat bieden wij?
• Salaris volgens de CAO Sociaal Werk in schaal 10 (min. € 3.802,00 en max. € 5.702,00 bruto per maand bij 36 uur);
• Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en een gezond financieel bedrijfsklimaat;
• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een loopbaanbudget, individueel keuzebudget, 13e maand, pensioenregeling, telefoonplan, reiskostenregeling, verlofsparen, gratis toegang tot 500+ actuele trainingen, fietsenplan en hybride werken.

Wil jij meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Martijn van der Peet, manager bedrijfsvoering, 06 57 99 82 22.

Heb jij interesse?
Solliciteer dan tot en met 7 juni 2024.

De eerste gesprekken zijn op vrijdag 14 juni 2024.  
De tweede gesprekken zijn op dinsdag 18 juni 2024.

Wij vinden het belangrijk om mensen die langdurig werkloos zijn, of om andere redenen moeilijk aan werk kunnen komen een kans op werk te bieden. We geloven in hun talenten en nodigen hen daarom nadrukkelijk uit om bij ons te solliciteren. 
Graag dragen we op deze manier bij aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Hiervoor zijn we beloond met een PSO-certificaat trede 3.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Lumens is een welzijnsorganisatie. Bij ons werken 300 professionals elke dag voor mensen die een  steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat doen we vanuit onze expertise, passie en overtuiging, met als doel iedereen mee te laten doen aan onze samenleving. Op een manier die bij hem of haar past. Daarbij hebben we veel aandacht voor de dingen die wel goed gaan en stimuleren we talent ontwikkeling, zodat iemand de (skills) vaardigheden ontwikkelt om zichzelf te redden als het even wat minder gaat. Zo bouwen wij aan een veerkrachtige samenleving.

Lumens is als welzijnspartner actief in Eindhoven en 21 regiogemeenten. In ons werkgebied wonen 750.000 inwoners. Samen met deze inwoners en onze samenwerkingspartners werken we aan sociale veerkracht. Dat doen we zo dichtbij als mogelijk in buurten en wijken. De maatschappelijke vragen van inwoners staan centraal in al onze processen. 

Met onze organisatiestrategie bewegen we voortdurend mee met ontwikkelingen in het sociale domein en actualiteiten in de samenleving. Dit is noodzakelijk om de aansluiting te kunnen blijven borgen met de inwoners en opdrachtgevers waarvoor we werken. Zo hebben we onze organisatie het afgelopen jaar volledig ingericht ter ondersteuning van zelforganiserende teams. Op deze manier kunnen we onze collega’s ‘in het veld’ zo goed mogelijk begeleiden zodat zij de focus kunnen houden op de inwoners waarvoor we werken.

Lumens is een organisatie die sociale professionals optimale eigen regelruimte biedt om de vaak complexe maatschappelijke vraagstukken te kunnen beantwoorden. In verbinding met elkaar in multidisciplinaire teams, gebiedsgericht in wijken en buurten, werken zij dan ook met inwoners en lokale partners vanuit eigen regie, veerkracht, vertrouwen en vindingrijkheid.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 5.000 - € 7.000, Controlling, Business Controller, Gezondheidszorg/Welzijn, Controller, Noord-Brabant