Allround Finance Manager

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Onze mensen en gedeelde passie maken Royal Van Zanten uniek. We willen de passie die wij delen, voor bloemen en planten en voor de groei van ons bedrijf, doorgeven.

Van Zanten Breeding is een innovatief en internationaal opererend veredelingsbedrijf in de dynamische wereld van bloemen en planten. Met een sterke thuisbasis in Nederland, klanten op alle continenten en productielocaties in Nederland, Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia zijn we dagelijks bezig met het veredelen, vermeerderen en vermarkten van mooie, inspirerende en duurzame variëteiten. Daarbij staat passie en plezier in het werk voorop!

We zijn op zoek naar een ALLROUND FINANCE MANAGER, met jouw financieel inzicht draag je bij aan het realiseren van onze (organisatie)doelstellingen!

 

Jouw verantwoordelijkheden

Als Finance Manager heb je een brede rol met zowel verantwoordelijkheden op het gebied van financial control als ook business control, waarbij je rapporteert aan de CFO. Je acteert als financieel sparring partner voor de CFO en de directie en je hebt een actieve inbreng in verbeteringsinitiatieven. Je stuurt het team Finance aan, dat naast jou bestaat uit 3 medewerkers

Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO; je werkt vanuit het hoofdkantoor in Nederland.

Het gaat om een fulltime functie.

 

Jij bent uniek

Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt.

Je hebt bewezen sterk leidinggevende capaciteiten. Je bent een teamplayer en hebt uitstekende communicatie vaardigheden. Je bent zelfstandig en pro-actief. Je kunt goed omgaan met een veranderende en veeleisende organisatie en streeft voortdurend naar verbeteringen.

Je bent flexibel en in staat om te gaan met deadlines.

 

Wij zijn op zoek naar kandidaten die:

  • een afgeronde HBO of Master opleiding hebben in accountancy, economie of bedrijfskunde;
  • minimaal drie jaren relevante werkervaring hebben;
  • ervaring hebben in het aansturen van een team.

 

Royal Van Zanten heeft veel te bieden

We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit.

Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij Royal Van Zanten elke dag tot een plezier maken.

We bieden je de mogelijkheid om in een internationale werkomgeving te werken.

Onze arbeidsvoorwaardenpakket is royaal, met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bonusregeling en daarnaast een aanvullend pensioen, 25½ vakantiedagen per jaar, een fietsplan, bedrijfsfysiotherapie, collectieve zorgverzekering en meer.

 

Ben je enthousiast? We horen graag van je. Je sollicitatie kun je sturen naar sollicitatie@royalvanzanten.com. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Ernst Barendregt, CFO via telefoonnummer 06 12 99 18 27.
Een meer uitgebreide functieomschrijving is op verzoek beschikbaar.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, 3-5 jaar, Agrarische bedrijven, 5-10 jaar, Controlling, Randstad, Financieel Manager, Noord-Holland