Werkstudent / Stagiair Audit

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Zo ziet jouw baan eruit

Wij zijn er ook voor de accountants van morgen. Daarom hebben wij altijd plek voor enthousiaste werkstudenten.

Als Werkstudent kun je naast je studie bij ons komen werken (8-16 uur) en eventueel je scriptie afronden. Ook kun je bij ons een meewerkstage doen. Werken in de accountancypraktijk betekent veel afwisseling en een brede kennismaking met de praktijk. Je maakt als stagiair volwaardig deel uit van verschillende teams die voor diverse klanten werken. Je helpt bij het controleren van jaarrekeningen en het uitvoeren van andere financiële taken. Je werkt mee bij het uitvoeren van procesinterviews, testen van procedures en steekproeven en je gaat direct met de teams mee naar de klantlocaties. Je leert zo de bedrijven, hun processen en hun financiële situatie goed kennen. Ook maak je kennis met je collega’s door mee te doen aan leuke evenementen zoals borrels, teamuitjes en vaktechnisch overleg. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en begeleiding, doet ervaring op en dat alles in een leuke bijbaan. Als je goed presteert, kun je na je stage bij ons blijven werken om nog meer uit jouw carrière te halen.

Daniel, bij Abin begonnen als stagair en nu nog steeds werkzaam op de audit afdeling vertelt: “Gedurende mijn stage bij Abin audit heb ik veel ruimte gehad om mij op zowel academisch als persoonlijk niveau te ontwikkelen. Niet alleen de goede en persoonlijke begeleiding van teamleiders en managers en de behulpzame inzet van andere collega’s, maar ook de vrijheid die het kantoor mij heeft geboden tijdens mijn stageperiode heeft mij bij mijn ontwikkeling geholpen. Door regelmatige klantbezoeken met het team tot een directe betrekking bij de jaarrekeningcontroles, voelde ik me als een gewaardeerd onderdeel van het team waarmee ik tijdens mijn stageperiode mee heb gewerkt. In het algemeen kijk ik met plezier terug naar deze leerzame periode”

Wat we van je verwachten

  • Je volgt de wo-/hbo-opleiding accountancy, bedrijfs- of fiscale economie, fiscaal recht of een andere relevante studie;
  • Je hebt een professioneel kritische instelling en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je een proactieve teamspeler, gericht op kwaliteit en je denkt in oplossingen.
  • Je beschikt over goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden.

Wat jij eruit haalt

Hybride werken

Flexibele werktijden

Opleiding

Alle ruimte om je te ontwikkelen

Leuke activiteiten

Ontspannen met collega’s

Sportieve events

Actieve personeelsvereniging

Salaris

Een prima vergoeding

Toch nog een vraag?

Bel of mail dan met onze recruiters Saskia en Mark. Zij staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Bel met Saskia: (06-866 77 588)

Bel met Mark: (06 820 52 880)


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, WO, < 1 jaar, Audit, HBO, In overleg, Administratief Medewerker, Student (stage), Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Zuid-Holland