Administratief Medewerker

Wil je graag aan de slag in een administratieve functie en werk je graag samen in een klein en hecht team bij een organisatie die aandacht heeft voor jou? Zoek je een baan met flexibele werktijden, waar vanuit huis werken goed ingeregeld is? Ben je zorgvuldig in je werk en goed met cijfers?

Dan ben jij misschien wel de administratieve topper waar wij naar op zoek zijn!

Oost NL te Apeldoorn heeft ruimte op de financiële administratie voor een

Administratief Medewerker
vanaf 24 uur

Standplaats: 
Apeldoorn (hybride werken is bij ons de norm)
Salaris: Het brutosalaris is uiteraard afhankelijk van wel of niet aanwezige relevante ervaring en ligt tussen de € 2.800,- en € 3.400,- bij fulltime (40 uur) dienstverband.

Belangrijkste werkzaamheden
Je houdt je bezig met het voeren van administraties en het uitvoeren van controletaken, zoals:

 • Inkoopfacturen scannen, controleren en klaarzetten voor digitale accordering en boeken op juiste grootboekrekening;
 • bijhouden van bankmutaties;
 • uitvoeren van grootboekcontroles;
 • geboekte uren en declaraties controleren, navragen en voor goedkeuring digitaal doorzetten;
 • contact opnemen met de betreffende afdeling voor meer informatie bij onduidelijkheden over bijvoorbeeld een inkoopfactuur, declaratie of kostenplaats;
 • collega’s ondersteunen op de afdeling waar nodig.

 

Wat vragen wij:

 • Een afgeronde mbo-opleiding (diploma behaald) moderne bedrijfsadministratie en/of een praktijkdiploma boekhouding;
 • Enige kennis en of ervaring met Exact Globe, Blue10 en/of AFAS is een plus.

 

Wie ben jij?

 • Je bent open, spontaan en nieuwsgierig;
 • Je durft door te vragen en gaat makkelijk het gesprek aan;
 • Je bent in staat om zelfstandig en proactief eigen werk uit te voeren;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent nauwkeurig, positief kritisch en gericht op samenwerken.

 

Wie zijn wij?
Oost NL
is de ontwikkelingsmaatschappij van Oost-Nederland. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de provincies Overijssel en Gelderland versterken wij de regionale economie. Dit doen we door met publiek geld te investeren in ondernemers in Oost-Nederland.

Naast deze financiële middelen stelt Oost NL ook haar kennis, kunde en netwerk beschikbaar. We zijn actief in de sectoren Gezonde voeding, Energie, Gezondheid, Techniek en Circulaire economie.

Wat bieden wij jou?
Bij Oost NL werken ondernemende, nieuwsgierige mensen met veel kennis en kunde. We staan voor gewoon doen. Afspraak is afspraak. Onze mensen zijn betrokken en enthousiast en hebben een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Wij bieden jou in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van 1 jaar, (werkdagen en tijden in overleg). Met daarbij uiteraard goede arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een fijne en goed gefaciliteerde thuiswerkplek, een mobiele telefoon en laptop, 37 vakantiedagen (bij fulltime), vergoeding voor thuiswerken. Als we samen blij worden van onze samenwerking is het de intentie dat het opvolgend contract een vaste aanstelling wordt.

We weten dat we met een divers samengesteld team het beste in elkaar naar boven halen. Wij streven ernaar een cultuur te creëren waarin verscheidenheid een groot goed is en iedereen zich gezien voelt. We zijn benieuwd hoe jij met je eigen kwaliteiten daaraan bij kan dragen.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust telefonisch of via e-mail contact op met Robert Steggink, 06 - 53 36 36 24, controller of Wieteke Numan, 06 – 8685 5890, directeur Finance Risk & Operations.

Reageren?
We nodigen je van harte uit om voor te reageren voor 5 mei 2024. Je kunt je CV en motivatiebrief uploaden via onze sollicitatiepagina.

Kennismakingsgesprekken zijn gepland op 15 en vervolgens 22 mei 2024. Als we je uitnodigen voor een eerste gesprek, benaderen we je telefonisch.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Financiele dienstverlening, Gemeente, Financiele Administratie, Salaris Administratie, Gelderland