Assistent Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij die ondernemende financial die goede en betaalbare gezondheidszorg belangrijk vindt? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Assistent Controller
voor 32 - 36 uur per week

Waar kom je te werken?
Result Laboratorium is het klinisch chemisch laboratorium voor de regio Zuidwest-Nederland en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diagnostiek, die we 24 uur per dag bieden. Wij vormen een sterke diagnostische partner voor ziekenhuizen, huisartsen, verloskundigen en andere zorgverleners. De komende maanden wordt ons nieuwe centraal laboratorium in Zevenbergen in gebruik genomen. Het grootste deel van de werkzaamheden van de analyse zal dan daar plaatsvinden, maar we blijven gebonden aan ziekenhuizen (ASZ, Beatrix en Amphia) i.v.m. onze Rapid labs op deze locaties. De ondersteunende - en stafdiensten werken al sinds eind 2022 in dit prachtige pand.
Er staat nieuwe geavanceerde Roche-apparatuur in Zevenbergen. Hierdoor zal het nieuwe laboratorium gelden als een State of the Art en zal daarmee tot de top 5 van innovatieve labs binnen Europa gaan behoren. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Voor meer informatie over de organisatie zie: www.resultlaboratorium.nl.

Door jou stellen wij de juiste diagnose
Om een betrouwbare diagnose te kunnen stellen, moet er in een laboratorium procesmatig en nauwgezet gewerkt worden. Tijdige en betrouwbare data vormen de basis voor een goede diagnose. Voor onze afdeling Finance & Control geldt precies hetzelfde!
Op basis van tijdige en betrouwbare cijfers kan de afdeling Finance & Control de organisatie voorzien van de juiste sturingsinformatie en de beste adviezen.

Dit doe jij als Assistent Controller
Als Assistent Controller speel je een cruciale rol bij het uitvoeren van onze financiële activiteiten. Je ondersteunt zowel onze senior controller als ons hoofd administratie bij het uitvoeren van de werkzaamheden. De focus van jouw werkzaamheden richt zich op:

  • Het ondersteunen bij de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting en de managementrapportering.
  • Het analyseren van financiële gegevens om trends en afwijkingen te identificeren.
  • Het opstellen van business cases, budgetten, kpi’s en forecasts.
  • Het participeren in diverse projecten en het opstellen van ad hoc analyses.


Wat is jouw DNA?
Jij hebt een passie voor cijfers
Je hebt een positieve en ondernemende instelling met een grote passie voor cijfers. Je bent sterk analytisch ontwikkeld, kunt goed verbanden leggen. Daarnaast kan je uitstekend overweg met analysetools, zoals Excel en Power BI.
Je hebt een goed inzicht in administratieve processen en financiële stromen. Hierdoor beschik je over een helikopterview, maar ken je ook de details.
Het spreekt voor zich dat je voor deze rol goed opgeleid (hbo) bent. Bij voorkeur heb je ook al een paar jaar werkervaring.

Samenwerken is jouw manier van werken
Jij weet wat je wilt bereiken. En daarin zoek jij actief de samenwerking met je teamleden en met collega’s binnen onze organisatie. Je bent een open persoon, lekker direct, maar je kunt ook goed luisteren naar anderen. Kortom, je bent zakelijk én mensgericht.

Veranderen en verbeteren geven je een kick
Bij alles wat we doen, zie jij kansen om te verbeteren. Elke keer een stapje sneller, efficiënter, beter. Daar gaat jouw bloed sneller van stromen. Je ziet deze kansen niet alleen, maar je pakt ze ook op! Kortom, je bent hands-on, denkt in oplossingen en kunt prioriteiten stellen.

Wat bieden wij?
Van ons krijg je vrijheid, verantwoordelijkheid, kansen en waardering.

Vrijheid
Wij geven je de ruimte om zelf je werk te organiseren. Het is natuurlijk logisch om verbonden te zijn met de organisatie en je collega’s. Binnen die randvoorwaarde geven we je veel ruimte om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Want als jij in balans bent, is dat goed voor ons allebei.

Verantwoordelijkheid
Als je vrijheid hebt om je werk zelf te organiseren, dan hoort daar ook verantwoordelijkheid bij. Jij doet belangrijk werk en je vindt het dan ook normaal om je werk goed en volgens afspraak uit te voeren. Je baalt er van als iets niet goed gaat en je bent trots op de resultaten die je behaalt!

Kansen
Wij zetten jou in je kracht en we bieden je de kans om je als financial verder te ontwikkelen. Dat doen we door je uitdagend werk te bieden. Complexe financiële processen en interessante projecten liggen op je te wachten. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor training en coaching. Wij bieden jou kansen, maar jij moet ze pakken!

Waardering
Iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt en kansen pakt, verdient waardering. Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Naast waardering op de werkvloer, zijn de arbeidsvoorwaarden natuurlijk ook belangrijk. Wij hanteren de cao Ziekenhuizen met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% eindejaarsuitkering en in totaal zo’n 5,5 weken aan verlofuren. Je functie is ingedeeld in FWG 50 (maximaal € 4.540,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).

Je standplaats is ons goed bereikbare nieuwe pand in Zevenbergen. Het is mogelijk om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze senior controller, Rob Kroon. Hij wil je graag meer vertellen over deze vacature. Bel hem gerust op 06-13691283.

Voor overige informatie over de sollicitatieprocedure of onze organisatie kun je contact opnemen met Jolanda Hamerslag, HR manager, telefoon 06-57246837.

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan kun je je sollicitatie insturen via het sollicitatieformulier op onze website.

Mochten we al eerder de geschikte kandidaat gevonden hebben, dan sluiten wij de vacature vroegtijdig.
We zien jouw sollicitatie heel graag verschijnen!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid prevaleert de interne kandidaat.
Als je bij ons komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Controller, Controlling, Zuid-Holland, Gezondheidszorg/Welzijn