Werken bij Flynth

Werkgever
Werken bij Flynth

Wij zijn Flynth

Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en account voor het midden- en kleinbedrijf. We werken voor kleine en middelgrote bedrijven, maar ook voor heel specifieke klanten zoals agro-ondernemers en onderwijsinstellingen. We werken ook met regelmaat voor grote bedrijven. Met bezoeklocaties verspreid over heel Nederland zijn we altijd dichtbij de klant. Midden in de maatschappij en dichtbij de ondernemer en de onderneming in alle levensfasen. Daar waar we écht het verschil kunnen maken. Actuele ontwikkelingen in ons vakgebied vertalen we naar oplossingen voor ondernemersvraagstukken.

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief

Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Bij Flynth werken bevlogen professionals en maak je deel uit van multidisciplinaire teams, waar je echt wordt gezien en gehoord. Samen zijn we oprecht gedreven om duurzaam rendement te creëren voor onze klanten.

Werk en privé in balans

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Flynth stimuleert je om je werk-privé balans gezond te houden. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid om een gedeelte van je werktijd thuis te werken en je werktijden flexibel in te vullen. Uiteraard biedt Flynth hiervoor goede thuiswerkfaciliteiten aan. We gaan er hierbij van uit dat jij graag verantwoordelijkheid neemt. In alle gevallen probeer je een win-win situatie te creëren, met tevreden klanten als belangrijkste uitgangspunt.

Goede arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij Flynth zijn dik in orde. Je ontvangt naast een marktconform salaris en vakantiegeld, 30 tot 32 vakantiedagen, een laptop en een telefoon. Voor externe functies kent Flynth een goede mobiliteitsregeling.

Ontwikkelmogelijkheden

We bieden volop ontwikkel- en doorgroeikansen door jou te faciliteren met trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij Flynth alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent. We waarderen initiatief en ondersteunen je daarbij.

Onboardingsprogramma

Met het onboardingsprogramma heten we nieuwe collega’s een warm welkom en maken we hen gedurende elf maanden wegwijs binnen Flynth. Tijdens het onboardingsprogramma wordt niet alleen kennisgemaakt met onze organisatie, maar ook met het eigen vakgebied en met elkaar. De insteek van het programma is niet alleen praktisch, maar ook sociaal.

Alles over werken bij Flynth lees je hier.

Direct contact met een van onze recruiters?

Marjolein van der Weide - Ouwens

Marjolein van der Weide - Ouwens

Corporate Recruiter

+31882369436 of mail

Meer over Marjolein

Wendy Wilbers

Wendy Wilbers

Corporate Recruiter

+31882368482 of mail

Meer over Wendy

Ilse Bevelander

Ilse Bevelander

Junior Recruiter

+31882368811 of mail

Meer over Ilse

Miranda Smits

Miranda Smits

Assistent Recruitment

+31882367234 of mail

Meer over Miranda

Sam Hoogland

Sam Hoogland

Corporate Recruiter

+31882368890 of mail

Meer over Sam

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.