Aegon

Werkgever
Aegon

Bij Aegon helpen we onze klanten bij het maken van bewuste financiële keuzes. Voor nu, morgen én later. We zijn een bank, verzekeraar, pensioenbedrijf en vermogensbeheerder in één. Zo kan de klant bij ons terecht om zijn droomhuis te financieren. Om zijn auto te verzekeren. Of om te sparen voor die mooie wereldreis. Oftewel voor elke droom of ambitie hebben wij het juiste financiële product.

Onze historie

De geschiedenis van Aegon gaat ver terug. Ruim 170 jaar. Maar de naam zoals we die nu kennen, dragen we pas sinds 1983, na de fusie tussen de bedrijven AGO en Ennia. Inmiddels is Aegon uitgegroeid tot een bedrijf dat opereert in meer dan 20 landen binnen en buiten Europa, met ons hoofdkantoor in Den Haag. Daarbij hebben we zelfs een plekje veroverd in de top 15 van grootste verzekeraars ter wereld. Iets waar we natuurlijk best trots op zijn.

Onze klanten

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. Het draait om kleine keuzes en grote afslagen, en plotselinge gebeurtenissen die alles weer overhoopgooien. Daarom vinden we het belangrijk dat onze klanten financieel goed zijn voorbereid. Of het nu gaat om je hypotheek, verzekering of pensioen. Bij Aegon noemen we dat ‘vooruitdenken’. En daar helpen we graag bij! Dit doen we door informatie te geven die helder en relevant is. Tijdig op hobbels en kansen te wijzen. En slimme, innovatieve hulpmiddelen aan te bieden.

Onze vestigingen

Aegon is gevestigd op twee locaties in Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Ideaal gelegen vlak bij de snelweg en de trein stopt naast de deur. Ons tweede kantoor is in Leeuwarden gevestigd. Ook deze locatie bereik je makkelijk met de auto en ligt op vijf minuten loopafstand van het station.

Aegon als werkgever

Of je nu al even meedraait in het werkende leven of pas net komt kijken op de arbeidsmarkt: we geloven dat iedereen van waarde is voor Aegon en kan bijdragen aan onze missie. Nieuwe innovaties en goede ideeën juichen we toe en persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk. Daarnaast verwachten we dat je als medewerker kritisch bent en het bedrijf scherp houdt.

Keurmerk Talentontwikkeling

Aegon heeft voor 2018 en 2019 het Keurmerk voor Talentontwikkeling gekregen. Dat betekent dat we onderzocht zijn op arbeidsvoorwaarden en talentontwikkeling. Het Nationaal Onderzoek voor Talentontwikkeling heeft besloten dat onze arbeidswaarden en mogelijkheden tot ontwikkeling zo goed zijn dat we het keurmerk mogen dragen. Wil je er meer over lezen? Kijk dan op de website www.nationaalonderzoektalentontwikkeling.nl.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als bedrijf staan we midden in de maatschappij. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid daarom ook erg serieus. Zo is Aegon hoofdsponsor voor het VUmc Alzheimercentrum en halen onze medewerkers hiervoor ook extra geld op tijdens de Dam tot Dam loop. Daarbij geven we ieder jaar les aan groep 7 en 8 tijdens De week van het Geld en zetten we ons tijdens de vrijwilligersdag in voor meerdere goede doelen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van onze betrokken bij de maatschappij. Ons hele MVO-beleid lees je op 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.