EIFFEL

Werkgever
EIFFEL

Denken in kansen, doen in oplossingen. Daar kunnen we geen genoeg van krijgen. Dat betekent dat we continu zoeken naar versterking van onze teams in de wereld van legal, finance en process. Naar professionals die hun sporen hebben verdiend en graag doorgroeien in het bedenken, ontwerpen en leveren van oplossingen. Maar ook naar starters met grote ambities. Ontwikkeling staat voorop, verpakt in nieuwe ervaringen die je bij verschillende projecten opdoet. Met daarnaast een persoonlijk trainingsaanbod en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.

Missie

Wat ons drijft? Primair zijn het de juridische, financiële en procesmatige uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor komen te staan, dat spreekt voor zich. Dit is immers waar we met alle collega's dagelijks met veel plezier en hard voor werken. Maar onze drijfveren gaan verder dan hard werken en goed presteren. Wat ons kenmerkt is inspiratie, passie en een gezonde ambitie om het steeds beter en slimmer te willen doen.

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.