Bollard Accountants & Belastingadviseurs

Werkgever
Bollard Accountants & Belastingadviseurs

Bollard Accountants & Belastingadviseurs

Ons team van vakprofessionals staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Pro-actief helpen wij u met het bepalen van de juiste koers.

Dat doen wij voor startende ondernemers, ZZP’ers, MKB-ondernemingen, directeur grootaandeelhouders, besloten vennootschappen en andere rechtspersonen. Met Bollard Accountants & Belastingadviseurs wordt u de betere ondernemer, nu en op de lange termijn. Bij u staat de klant centraal en bij ons bent u dat! Daarom investeren wij graag in een hechte en duurzame samenwerking en krijgt u vanaf het begin een vast contactpersoon bij ons.

Wij werken volledig digitaal. Dat is niet alleen efficiënt, maar ook ter voorkoming van onnodige ontbossing van onze mooie natuur.

Wordt dit jouw toekomstige team?

Bij Bollard Accountants & belastingadviseurs werken op dit moment 22 medewerkers met als taken: het samenstellen van het jaarwerk, de fiscale aangifte, salarisverwerking en bedrijfsadvisering. Het kantoor bestaat 25 jaar. Jezelf gehoord en gewaardeerd voelen, dat vinden we belangrijk. De deur staat altijd voor elkaar open, er is geen onderscheid of rangorde. We rekenen op elkaar en er heerst vertrouwen en respect. Vergis je niet, hier wordt hard gewerkt. Van iedereen wordt verwacht dat hij/zij de afspraken nakomt en zijn volledige verantwoordelijkheid neemt. Maar als je hier werkt, weet je dat je alle middelen krijgt om je werk goed te doen. En dat je een team achter je hebt staan, no matter what.

Bezoekadres
Jan van Nassaustraat 125  
2596 BS Den Haag

T: 070 - 3508624
E: info@bollard.nl

Over ons - Bollard Accountants √ Belastingadviseurs

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.