Adver-Online B.V.

Werkgever
Adver-Online B.V.

Adver-Online B.V. is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. In 2002 gestart als HR mediabureau met een focus op de optimale inzet van online recruitment oplossingen voor (inter)nationale klanten. Sindsdien zijn niet alleen de diensten van Adver-Online uitgebreid naar een complete digitale oplossing voor recruitment campagnes, maar zijn ook diverse software oplossingen ontwikkeld. Van een recruitmentsysteem (ATS) tot aan software voor planning, urenregistratie en verloning. 

En dat is allemaal niet voor niets! In 2017 hebben wij voor de 2e keer een Werf& Award gewonnen met onze Praxis klantcase (in 2016 met Hunkemöller) en zijn wij door de lezers van Management Team uitgeroepen tot één van de beste HR-software systemen van Nederland. Adver-Online B.V. bestaat uit 4 business units met een dedicated team die onderling veel met elkaar samenwerken. En we zijn nog steeds groeiende!

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.