Crop

Werkgever
Crop

Heb jij net je studie afgerond en ben je op zoek naar een baan als accountant of fiscaal adviseur? Of heb je al een aantal jaren werkervaring en wil je je verder ontwikkelen, je persoonlijke doelen bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze vacatures op www.werkenbijcrop.nl.

CROP is een betrouwbare partner op het gebied van accountancy en bedrijfsadvisering. Met 5 vestigingen en 250 accountants en adviseurs in het midden van het land, behoren we tot de top 30 van Nederland. We zijn een proactieve onderneming die verschillende takken van sport beheerst (belastingadvies, financieel advies, juridisch advies en HR advies). En waar kwaliteit voorop staat. Dat brengt rust en (financiële) zekerheid in de organisatie, zodat de ondernemer tijd en energie heeft om zich bezig te houden met waar hij of zij goed in is. Wat wij van jou verwachten, is dat je meewerkt aan het leveren van deze topkwaliteit! Maar wat verstaan wij daaronder? En hoe kijken we daar tegenaan?

Focus op kwaliteit

Onze medewerkers zijn vakbekwaam, volgen ontwikkelingen in het vakgebied en passen deze toe in de praktijk. Heb jij passie voor het vak? Een professioneel kritische blik? Durf je vragen te stellen? Kortom: heb jij de focus op kwaliteit?

Open werksfeer

Een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Niet alleen hoe mensen met elkaar omgaan, maar ook wat we van elkaar kunnen verwachten. Partners en medewerkers zijn open en benaderbaar. Iedere medewerker doet ertoe en is onderdeel van het grote geheel.

Nauwkeurig

Natuurlijk ben je nauwkeurig en ga je degelijk te werk. Dat is vanzelfsprekend en eigenlijk de kern van je werk. De klant vaart op jouw expertise en vraagt jou om advies. Je bent goed in staat je rug recht te houden en zaken bespreekbaar te maken.

Doorgroeimogelijkheden

Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, nieuwe kansen grijpen. Wij zijn een flexibele organisatie die groei op verschillende terreinen alleen maar toejuicht. Eigen initiatief is belangrijk om deze ontwikkeling vorm te geven. CROP stimuleert je en helpt je om je verder te ontplooien.

Maatschappelijk betrokken

Je hebt een brede interesse en gevoel voor wat er speelt in de maatschappij, hoe de veranderende wereld impact kan hebben op toekomstige resultaten. En hoe jij kunt investeren en innoveren om je daarop aan te passen.

Goede balans

Wij vragen veel van onze medewerkers. In drukke tijden wordt er hard gewerkt en kan de werkdruk flink oplopen. Wij begrijpen echter ook, dat voor het leveren van kwaliteit een goede balans tussen werk en privé essentieel is. Er wordt dan ook regelmatig iets georganiseerd. Een voetbaltoernooi, hardloopwedstrijden of bedrijfsuitjes. De boog kan niet altijd gespannen staan.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.