Achmea

Werkgever
Achmea

Achmea is het coöperatieve moederbedrijf van onder andere Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis. Met 10,2 miljoen klanten zijn we de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland. Wij zijn meer dan tweehonderd jaar geleden ontstaan vanuit solidariteit, vanuit het besef dat je samen sterker staat dan alleen. Vandaag de dag geloven wij nog steeds in de kracht van samen.

Samen werken wij aan een gezonde, veilige, toekomstbestendige samenleving

Een toekomst waarin mensen langer gezond blijven, veilig en gelukkig wonen, slim en zorgeloos reizen, financieel fit zijn, lekker werken en frank en vrij durven ondernemen.

We volgen de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. We verkennen de toekomst en werken samen aan nieuwe, duurzame oplossingen die het verschil maken in jouw dag en van betekenis zijn in de samenleving. Omdat we erin geloven dat je samen sterker staat dan alleen.

De toekomst een stap voor

Zorg-, schade- of inkomensverzekeringen, alles wat wij doen draait om de toekomst. Risico’s inschatten. Forecasten. What if scenario’s langslopen. En zodra het kan: preventief oplossingen verzinnen voor onze klanten. Tegelijkertijd gebruiken we de mogelijkheden die er aankomen.

Daarom omarmen we de nieuwste technologieën. Drones, apps, mixed reality, blockchain, big data; als we onze klanten er straks mee kunnen helpen, zijn we er nu al mee bezig.  Dat doen we met elkaar. Je kunt pas echt vooroplopen als bereid bent voortdurend van elkaar te leren. Elkaars kracht herkennen én benutten. Zo kunnen we, voor onze klanten, de toekomst de toekomst een stap voor zijn. 

Loop jij met ons mee?

Bekijk hier onze vacatures. Zit er niet bij wat je zoekt? Neem contact op met een van onze recruiters om te kijken of we iets voor jou kunnen betekenen.

Bezoekadres

Handelsweg 2
3707 NH Zeist

T: 030 693 7000
E: info@achmea.nl
W: www.achmea.nl

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Achmea