Achmea

Werkgever
Achmea

De grootste verzekeraar van Nederland 

Achmea is meer dan tweehonderd jaar geleden opgericht vanuit de overtuiging dat je samen sterker staat dan alleen. Vanuit onze coöperatieve identiteit werken we samen aan oplossingen waar iedereen beter van wordt. Goed voor onze klanten, de samenleving én de wereld om ons heen.  

Ruim tien miljoen Nederlanders zijn bij Achmea verzekerd voor zorg, schade, leven, arbeidsongeschiktheid en/of pensioenen. Dit betekent dat ongeveer de helft van de Nederlandse huishoudens kiest voor een verzekering van één van de Achmea-merken, zoals: Centraal Beheer, FBTO, Interpolis en Zilveren Kruis. Dat maakt Achmea de grootste verzekeraar van Nederland. 

De Hartlopers van Achmea 

Bij Achmea ben je niet zomaar ‘data-engineer’, ‘financieel expert’ of ‘juridisch medewerker’. Je bent in eerste plaats een ‘Hartloper’. Iemand die zijn hart volgt, voorop loopt in zijn vakgebied en zijn talent inzet voor een gezonde en veilige samenleving. Een toekomst waarin mensen langer gezond blijven, veilig en gelukkig wonen, slim en zorgeloos reizen, financieel fit zijn, lekker werken en frank en vrij durven ondernemen.  Met hart voor wie ze het doen, wat ze doen én hoe ze het doen. Vanuit het hart dus.

Werken waar, wanneer en hoe jij dat wilt, met het kantoor als clubhuis 

Achmea zorgt ervoor dat je ook thuis alle benodigdheden tot je beschikking krijgt om net zo efficiënt te kunnen werken als op kantoor. Daarnaast krijgen de medewerkers de ruimte en het vertrouwen om zelf werktijden- en dagen in te delen, indien hun functie dat toelaat. Voor De Hartlopers van Achmea is het kantoor een clubhuis, een plek om samen te komen en het kloppend hart voor ideeën. Een plek waar je de ruimte krijgt om je werk in te richten op een manier die past bij jou. En dit alles gebeurt in een standaard werkweek van maar 34 uur in 4 dagen.  

Achmea voor iedereen 

Mensen verschillen. Gelukkig maar! De Hartlopers hebben hart voor elkaar en hart voor diversiteit en geven elkaar de ruimte om zichzelf te zijn. En dat is nodig om tot de beste oplossingen te komen.

Wij zijn De Hartlopers. Loop jij met ons mee?  

Bekijk hier onze vacatures. Zit er niet bij wat je zoekt? Neem contact op met een van onze recruiters om te kijken of we iets voor jou kunnen betekenen.

Bezoekadres

Handelsweg 2
3707 NH Zeist

T: 030 693 7000
E: info@achmea.nl
W: www.achmea.nl

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Achmea

Alle 14 vacatures van Achmea weergeven