Velde

Werkgever
Velde

Door ervaring de beste match
Werving en selectie is mensenwerk. Onze consultants verzorgen solide trajecten met intensieve en verrassende gesprekken. Met een grote betrokkenheid voor zowel de opdrachtgever en de uitdagingen waar hij tegenaan loopt, als voor de kandidaat en zijn drijfveren en ambities, weten onze mensen steeds weer de beste match te maken. En dat al sinds 1992! Onze core business: (internationaal) recruitment voor sales, management en directie functies. 

Internationaal speelveld
Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk, heeft Velde een fikse, internationaal georiënteerde organisatie opgebouwd.

Continuïteit
Ons ervaren team is het gezicht en de ziel van ons bedrijf. Ze ademen ondernemerschap en dat uit zich in een langetermijnfocus, gericht op continuïteit. Veel van hen zijn dan ook partner en daar zijn wij trots op.

Cultuur
Kenmerken: professionele houding, integer, positief kritisch, transparant, nieuwsgierig en gevoel voor humor.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.