Eigen Haard

Werkgever
Eigen Haard

Dit doen we

Wij zorgen dat zoveel mogelijk mensen met lage en middeninkomens in de regio Amsterdam betaalbaar kunnen wonen, in prettige buurten en in woningen van goede kwaliteit. Hiermee zorgen we voor woongeluk voor iedereen.

Er zijn te weinig woningen in de metropoolregio Amsterdam. Als je niet genoeg verdient, is het onmogelijk een woning te kopen. En veel mensen staan jaren op de wachtlijst voor een betaalbare huurwoning. Daarom is het zaak dat wij veel bouwen. Maar ook dat onze woningen goed zijn en weinig energie nodig hebben. Zo blijft de energierekening betaalbaar en stoten we zo weinig mogelijke Co2 uit. Ondertussen willen we ook zorgen dat de wijken prettig leefbaar blijven. Over al die doelstellingen denken we goed na, luisteren naar onze huurders en belangenhouders en maken keuzes die ook financieel haalbaar zijn. 

Dit zijn we

Met bijna 600 collega's werken we met hart en ziel aan goede en betaalbare huisvestingen in prettige wijken. 

Bij ons werken wijkbeheerders, vaklieden en bouwopzichters. Maar ook communicatieprofessionals, makelaars, juristen en ICT’ers. Samen werken we aan woongeluk voor iedereen in Groot-Amsterdam. Ons werkgebied is de Metropoolregio Amsterdam. Ons hoofdkantoor is op de Arlandaweg bij station Sloterdijk.  Verspreid over de regio hebben we wijk- en regiokantoren. Zo weten we wat er leeft bij onze huurders. 

Maak werk van Mokum

Ons werk doet ertoe . Woningen verhuren en onderhouden. Nieuwe woningen bouwen. Huizen opknappen. Wijken leefbaar houden. Mensen die het moeilijk helpen een steuntje inde rug geven. Dat doen we al sinds 1909 en daar gaan we nog lang mee door. Ons werk is nooit af. Wij maken werk van Mokum. En dat doen we op een manier die past bij deze stad. Persoonlijk en betrokken. Eerlijk en betrouwbaar. Om dat werk goed uit te te voeren zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's.

Adres

Arlandaweg 88
1043 EX Amsterdam

Openingstijden

Maadag t/m vrijdag
13.00 tot 16.00 uur (alleen op afspraak)

Telefoon

(020) 6 801 801 alleen voor spoed

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Eigen Haard