VU Medisch Centrum

Werkgever
VU Medisch Centrum

Ons centrum biedt topzorg aan patiënten. We zetten ons iedere dag in voor zorg, onderzoek, onderwijs en opleiding. In de hele wereld staan we bekend om onze zorgvuldige en betrokken omgang met patiënten, hun familieleden en omgeving. Met ons wetenschappelijke onderzoek staan we wereldwijd in de top 3. Dat vinden we belangrijk. Want door goed onderzoek te doen, verbeteren we onze behandelingen steeds verder

Ook ons onderwijsprogramma is van hoog niveau. Door studenten en jonge artsen goede kennis en ervaring te bieden, zorgen wij ervoor dat u ook in de toekomst goede zorg krijgt. 

Voor andere ziekenhuizen willen wij graag een krachtige rol spelen als kenniscentrum. Dit doen we in samenwerking met de eerstelijnszorg en andere zorginstanties, zoals thuiszorg en GGZ. 

Goede zorg bieden en bijdragen aan de medische kennis van morgen. Dat is waar wij voor staan. 

Samen staan we sterker: wij zijn Amsterdam UMC

Sinds 7 juni 2018 werken we nauw samen met het AMC. Samen werken we, als Amsterdam UMC, aan een samenleving waarin ziekten worden voorkomen en patiënten worden genezen. We doen wetenschappelijk onderzoek om onze behandelingen steeds verder te verbeteren. En we leiden de beste artsen en verpleegkundigen voor de toekomst op. Zo zorgen we samen voor de allerbeste zorg.

Voor u als patiënt verandert er voorlopig niets. En áls er iets gaat veranderen, informeren we u op tijd hierover.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.