VvAA

Werkgever
VvAA

Waar vindt u ons?

Het hoofdkantoor van VvAA, 't Hart, is gevestigd in Utrecht. U vindt VvAA ook bij u in de regio. U bent van harte welkom in Alkmaar, Amsterdam, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Utrecht en Zwolle. Daarnaast ontmoeten we u graag online via LinkedIn, Twitter, YouTube en Facebook.

Hart voor onze 125.000 leden

Als je bij de dokter of bij de fysiotherapeut komt, dan wil je dat hij er helemaal voor jou is. Dat is waar we bij VvAA al sinds 1924 mee bezig zijn: onze ruim 125.000 leden alle gedoe uit handen nemen, zodat zij er kunnen zijn voor hun patiënten. Zoals onze leden toegewijd zijn aan hun patiënten, zo vind je bij VvAA collega’s die hart hebben voor de gezondheidszorg.

Steun én stem

Met 800 collega’s doen we er alles aan om Nederland onbezorgde zorgprofessionals te geven. Wij zijn de individuele steun en collectieve stem van de zorgprofessional. Daarin vertegenwoordigen we alle beroepsgroepen: van tandarts tot dierenarts, van verloskundige en apotheker tot medisch specialist.

Missie 

De drukbezette, moderne zorgprofessional is nu en in de toekomst gebaat bij een adviseur en dienstverlener die haar of zijn leven makkelijker maakt. Die de eigen taal spreekt en die in het belang van de zorgprofessional functioneert. Die begrijpt met welke zorgen en uitdagingen zij of hij dagelijks te maken heeft. Die vanuit deze positie iedere dag weer de helpende hand kan bieden, als persoonlijk adviseur en als kompas waarop zij of hij blind kan varen en op kan vertrouwen. Zowel zakelijk als privé.


Bezoekadres:
Orteliuslaan 750
3528 BB
Utrecht

T: 030- 247 47 89
W: https://www.vvaa.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van VvAA