Vereniging ons middelbaar Onderwijs

Werkgever
Vereniging ons middelbaar Onderwijs

Koers 2030

Vol trots presenteren wij onze visie voor de komende zeven jaar.

Koers 2030 - ‘Samen groeien’.

We beloven dat je bij ONS Middelbaar Onderwijs kan groeien in een omgeving waarin je nooit alleen staat. Je mag zijn wie je bent. Anderen kunnen op jou rekenen, net zoals jij op hen kunt rekenen. Je hoort bij ONS! Ons gezamenlijke mens- en wereldbeeld helpt daarbij: we laten ons leiden door vertrouwen, geloof, hoop en liefde. 

Samen ontdekken we op een nieuwsgierige manier de wereld met aandacht voor en in verbinding met de ander. Zo bouwen we aan de invulling van onze toekomst in de maatschappij van nu.

We vragen jou om ook zelf verantwoordelijkheid te nemen en een bijdrage te leveren, zonder jou is er geen ONS!

Werken bij OMO maakt veel mogelijk

Op de scholen van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) verzorgen wij goed onderwijs aan ruim 60.000 leerlingen voornamelijk in Noord-Brabant. Binnen onze scholen, van praktijkonderwijs, onderwijs aan nieuwkomers (ISK) tot en met gymnasium, ontwikkelen leerlingen zich en ontdekken zij hun talenten. Onze betrokken medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor onze leerlingen. Zo krijgen zij het beste onderwijs dat zij verdienen.

Werken bij OMO is werken in een dynamische omgeving; een omgeving die je kansen biedt op persoonlijke ontwikkeling en ruimte geeft aan jouw nieuwe, frisse ideeën. 

Neem contact met ons op

Kom je naar ons toe?

Het kantoor van de Raad van Bestuur en het OMO-bureau ligt in het centrum van Tilburg. Het bezoekadres is: Spoorlaan 171, 5038 CB Tilburg.

T. 013 595 55 00 
E. info@omo.nl
W. www.omo.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Vereniging ons middelbaar Onderwijs