Arts en Accountant

Werkgever
Arts en Accountant

Welkom bij Arts en Accountant

Arts en Accountant - Dental Magazine

Arts en Accountant

Als gespecialiseerd financieel advieskantoor willen we een positieve bijdrage leveren aan het ondernemerschap in de medische sector. Omdat wij geloven in eenvoud, willen daarbij complexe materie inzichtelijk maken voor de Medische beroepsbeoefenaar. 

Visie

De complexiteit van financiële zaken bij het ondernemen in de medische sector blijft toenemen. Door kennis en tijd in deze sector te investeren kunnen we professionals met een medische praktijk snel en adequaat van dienst zijn. Daardoor kunnen zij zich zo veel mogelijk op hun eigen specialisme concentreren.

Organisatie

Arts en Accountant is in 1997 opgericht en is gevestigd in Den Haag. Ons team bestaat uit hoog en breed opgeleide, gecertificeerde en geregistreerde specialisten. We hechten aan lange-termijnrelaties met onze klanten. Daarom krijgt iedere opdrachtgever vanaf het begin een vast contactpersoon.

Kantoor Den Haag

T:
+31 (0)70 3382730
E: info@artsenaccountant.nl

Jan van Nassaustraat 125
2596 BS
Den Haag

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.