Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Werkgever
Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Over ons
Pijnacker-Nootdorp is een duurzame, groene gemeente met een centrale ligging. De gemeente groeit hard en dat zorgt voor het ontstaan van interessante werkzaamheden. Een dynamische werkomgeving waar je veel ruimte krijgt voor zelfontplooiing en groei. Het voordeel van het werken voor deze middelgrote gemeente is dat je takenpakket afwisselend is. Je krijgt de kans om daadwerkelijk iets bij te dragen aan de vooruitgang de maatschappij!

Onze organisatie
Het college van burgemeester en wethouders is het dagelijks bestuur van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Elk collegelid is verantwoordelijk voor een aantal onderwerpen, deze heten ook wel portefeuilles. Het college legt verantwoording af aan de gemeenteraad. De raad wordt om de vier jaar gekozen door de inwoners.

Het kantoor
We vinden het belangrijk dat medewerkers gezond en met plezier naar hun werk gaan. We hebben een hele fijne werksfeer en bieden je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast kun je lunchen in ons bedrijfsrestaurant en blijf je op de hoogte in de ontwikkelbibliotheek.

Pijnacker-Nootdorp op de kaart
Pijnacker-Nootdorp heeft een centrale ligging tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. Vanuit alle kanten hebben wij een goede bereikbaarheid. We zijn ontsloten door de rijkswegen A12, A13 en A4 en de provinciale weg N470. Daarnaast hebben we drie stations waar metrolijn E stopt. Met deze metro ben je binnen 20 minuten in Rotterdam of Den Haag.

Gemeentekantoor Oranjeplein Pijnacker

Adress:
Oranjeplein 1
2641 EZ
Pijnacker

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Gemeente Pijnacker-Nootdorp