SchoolAdviesDienst Wassenaar

Werkgever
SchoolAdviesDienst Wassenaar

Schooladviesdienst Wassenaar (SAD)

De Schooladviesdienst Wassenaar (SAD) ondersteunt het basisonderwijs in Wassenaar: negen basisscholen, zes schoolbesturen, bijna 200 onderwijsgevenden en ruim 2100 kinderen. 

De dienstverlening van de Schooladviesdienst Wassenaar bevindt zich op het terrein van onderwijs en het sociaal domein. De Schooladviesdienst Wassenaar (SAD) adviseert en begeleidt basisscholen en middelbare scholen in Wassenaar. Daarnaast is zij kernpartner van de gemeente Wassenaar binnen het Sociaal Team Wassenaar en de VE (Vroegschoolse Educatie) en voert in dit kader diverse werkzaamheden uit. Tevens is er een dienstverleningsovereenkomst met het samenwerkingsverband Passend Onderwijs Regio Leiden. Ook geeft de SAD – samen met de lokale maatschappelijke partners – vorm aan de regie en uitvoering aan het Gezond en Actief Leven (GALA)-akkoord door het project ‘Fit in Wassenaar’. 

Missie

De SAD is een stichting zonder winstoogmerk, die als missie heeft om een bijdrage te leveren aan een optimale en gezonde ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen in Wassenaar. 

Stichting

Sinds juli 2008 is de Schooladviesdienst een stichting. De stichting ontvangt haar inkomsten uit een subsidies van de gemeente Wassenaar, uit bijdragen van de scholen en uit overige projecten.

De SAD is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.00-16.00 uur.

Bezoekadres

Johan de Wittstraat 45
2242 LV
Wassenaar

SAD Wassenaar
Tel:(070) 511 8500
e-mail: algemeen@sadwassenaar.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van SchoolAdviesDienst Wassenaar