Lfe Great Wines. Happy People.

Werkgever
Lfe Great Wines. Happy People.

LFE in een notendop
Opgericht in 1968 speelt LFE al ruim 50 jaar een vooraanstaande rol binnen de Nederlandse wijnhandel. Als 100% dochter van het Franse wijnbedrijf Castel Groupe en met een omzet van ruim 80 miljoen euro en met tientallen wijnhuizen en duizenden wijnen in ons assortiment, werken de ruim 60 medewerkers van LFE dag-in-dag-uit om de wijnwensen van onze klanten zo optimaal mogelijk te vervullen.

"Elke seconde wordt er ergens in Nederland een fles wijn van LFE geopend"

Ons DNA
De onderscheidende kracht van LFE ligt vooral in onze mensen. Hun kennis, passie en vooral aanstekelijk enthousiasme en energie drijven ons bedrijf. Daarom koesteren we onze mensen, met continue aandacht voor ontwikkeling, coaching en begeleiding, training en opleiding.

Wij zijn trots op ons DNA dat draait om vijf kernwaarden: we stellen de klant écht centraal in alles wat we doen, we doen dat met 100% passie en geloven dat je dat alleen mét elkaar kunt doen. We gedragen ons alsof LFE ons eigen bedrijf is en proberen iedere dag alles nog een beetje beter te doen!

Klantgericht, Passie, Samenwerken, Eigenaarschap en Innovatie – ons DNA, onze kernwaarden die ons richting en energie geven!

032
Dicht op de klant
Dag-in-dag-uit werkt LFE met een enthousiast team van zo’n 65 medewerkers. Ervaren wijninkopers, servicegerichte accountmanagers, een efficiënte binnendienst, logistieke meesterbreinen, creatieve shopper marketeers en analytische wijnstrategen, financiële rekenmeesters en gedreven digitalisten werken allemaal samen om de wijnwensen van de klanten van onze klanten te vervullen en zo de wijncategorie van onze klanten uit te bouwen. 

Wij geloven dat wij alleen succesvol kunnen zijn als wij dicht op onze klanten zitten en heel nauw met ze samenwerken. Alleen door hun behoeftes, en die van hun klant of gast door en door te begrijpen, kunnen wij onze meerwaarde toevoegen aan het product wijn.

Vanuit dat principe werken wij vanuit twee Business units- één voor onze horeca klanten en één voor onze retail klanten. Business units waar de specifieke kennis en expertise van ieder kanaal en de klanten daarbinnen is verankerd en wordt verdiept. Business units waar onze Accountmanagers, onze Binnendienst, onze wijnstrategen en marketeers aan de slag gaan om te komen tot de perfecte invulling van wijn strategieën van onze klanten. Daarbij hebben we oog voor de omzetcijfers van morgen maar ook voor de langere termijn.

Contact:
Adres: Dierenriem 3-5 | 3738 TP | Maartensdijk
Telefoon: +31-346-214397
E-Mail: info@lfe.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Lfe Great Wines. Happy People.