BESgroep / DK Accountants

Werkgever
BESgroep / DK Accountants

Over BESgroep

BESgroep Accountants en Belastingadviseurs is een zelfstandig onderdeel van de DK Groep, een landelijke accountancy- en adviesorganisatie met zo’n 250 medewerkers. Als BESgroep zijn we groot genoeg om behoorlijk wat kennis en ervaring in huis te hebben, maar klein genoeg om de betrokkenheid met elke klant vast te houden en te koesteren. En dat is precies wat we willen.

We hebben aandacht voor elke individuele klant, zijn vragen, zijn wensen en zijn mogelijkheden. Wat ons kenmerkt zijn de korte lijnen, een no nonsens cultuur, het hechte teamgevoel en we hebben aandacht voor de ambities van onze collega’s.

Iedere dag zetten we ons in voor onze klanten. Van het voeren van financiële administratie, het samenstellen van jaarrekeningen, tot het verzorgen van fiscale aangiften en het geven van fiscale adviezen: we doen het met passie en met betrokkenheid naar onze klanten.

Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent en je concentreren op je primaire taken. Dat begrijpen we bij BESgroep heel goed. We zijn zelf ondernemers en wij hebben het ondersteunen van ondernemers als onze primaire taak. Daar doen we met ons team van 25 gepassioneerde medewerkers alles voor. We verzorgen administraties, stellen jaarrekeningen op, doen aangiftes, maar met dat alles hebben we maar één doel: jou als ondernemer adviseren en rompslomp uit handen nemen

Aandacht

Meedenken en opletten zit ons dan ook in het bloed. We hebben aandacht voor elke individuele klant, zijn vragen, zijn wensen en zijn mogelijkheden. Als kantoor zijn we groot genoeg om behoorlijk wat kennis en ervaring in huis te hebben, maar klein genoeg om die betrokkenheid met elke klant vast te houden en te koesteren. En dat is precies wat we willen. We willen niet steeds groter en meer, maar we willen nog beter zijn voor elke klant in elke situatie. We werken hard en gemotiveerd en onze stijl is no nonsens. We gaan met de klant aan tafel zitten en spreken heldere taal. Nieuwe collega’s selecteren wij niet alleen op vakkennis en accuratesse, maar vooral ook op betrokkenheid en sociale vaardigheden. Niet formeel zijn, maar de taal van de ondernemer spreken. Actief meedenken en suggesties geven. 

Duurzaam

Tegenwoordig heet het ‘duurzame relaties’, maar wij hebben die al jaren. Zowel intern als extern. We hebben heel weinig personeelsverloop en ook klanten blijven lang bij ons. We denken dat dat vooral te maken heeft met onze persoonlijke werkwijze. We komen graag bij de ondernemer over de vloer en we willen weten wat er allemaal speelt. We benutten alle voordelen van digitale communicatie, maar persoonlijk contact blijft voorop staan. Sterker nog: doordat we onze processen volledig geautomatiseerd hebben (met zelf ontwikkelde fiscale programma’s) hebben we tijd en ruimte gecreëerd om elke klant persoonlijk te kennen en met raad en daad bij te staan.

Contact

Bes Groep Malden - Queens

Kantoor Malden
Groesbeekseweg 2
6581 BH Malden

Telefoon: (024) 397 6 793

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van BESgroep / DK Accountants