Advon

Werkgever
Advon

Over Advon
De naam Advon staat in de regio Haaglanden synoniem voor hoogwaardige administratieve en fiscale dienstverlening en daar zijn we enorm trots op. Wij onderscheiden ons namelijk niet alleen door onze deskundigheid en ervaring, maar ook doordat we laagdrempelig en informeel zijn. Bij ons werken we met een compact team, waardoor we korte lijnen kennen en erg toegankelijk zijn. Zie ons als het klankbord voor al uw ondernemersvragen.

Allround administratiekantoor voor ondernemers
Wij beschikken over een gevarieerde klantenportefeuille. Zo helpen wij niet alleen het midden- en kleinbedrijf, zzp’ers en startende ondernemers, maar ook particulieren. Allround als we zijn, buigen we ons ook met regelmaat over het ondersteunen van diverse lokale non-profit organisaties, zoals stichtingen en verenigingen. Daarnaast doet menig ambassade een beroep op onze expertise.

Servicegerichte fiscale dienstverlening en administratie
Iedereen kan bij Advon rekenen op aandacht en doeltreffende service. Wij worden niet voor niets het klankbord voor ondernemers genoemd. Wij zijn vanzelfsprekend aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Hiermee staan wij garant voor het up-to-date houden van onze kennis en kan men ons altijd aanspreken op de kwaliteit van ons geleverde werk. Zelf ervaren hoe wij u helpen? Neem dan vooral even contact met ons op.

Voor wie is Advon?
Wij staan klaar voor iedere ondernemer en elk bedrijf, als het gaat om administratieve en fiscale hulp. Bij elke vorm van zakendoen komt veelal de fiscus om de hoek kijken en is het bijhouden van een transparante administratie onmisbaar. Met onze dienstverlening nemen wij de “papieren rompslomp” voor onze rekening en kunt u zich volledig richten op uw eigen expertise, namelijk ondernemen. Wie onze klant ook is, bij elke zaak staan de belangen van onze cliënten altijd centraal. Wij werken nauw samen met een netwerk van professionals op fiscaal, juridisch, notarieel en financieel gebied. Op deze manier kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wij doen dat altijd met een gezonde dosis professionele passie.

Afspraak op locatie
Onze dienstverlening leveren we in veel gevallen bij ons op kantoor in Rijswijk, maar het kan ook  op uw locatie plaatsvinden, als uw voorkeur daar naar uitgaat. Wij zijn flexibel in denken en doen, want een goed resultaat voor u, is een goed resultaat voor ons. Mogen wij u binnenkort toevoegen aan onze tevreden klantenkring?

Contactgegevens
Advon
Klankbord voor ondernemers
Volmerlaan 1
2288 GC Rijswijk

Tel: 070 336 60 60
E-mail: info@advon.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.