113 Zelfmoordpreventie

Werkgever
113 Zelfmoordpreventie

Kom werken bij 113 Zelfmoordpreventie

113 zoekt collega's met een koel hoofd en een warm hart

113 Zelfmoordpreventie is de nationale organisatie voor suïcidepreventie. Wij streven samen met onze partners naar een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door zelfmoord. Wij helpen mensen met suïcidale gedachten en professionals. Hulpvragers kunnen 24x7, gratis en anoniem een beroep doen op ons online (crisis)hulpaanbod via telefoon en chat, via online therapie en zelfhulpmodules. Dit wordt gerealiseerd door bevlogen (zorg)professionals, vrijwilligers, stagiairs. Hulpverleners werken vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost.

 

Veerkrachtig, Volhardend, Verbindend en Vooruitstrevend

De komende decennia ligt ons een flinke uitdaging te wachten. Spreken onze kernwaarden Veerkrachtig, Volhardend, Verbindend en Vooruitstrevend je aan? En ben jij op zoek naar werk waarin je het verschil maakt? Dan is werken bij 113 misschien iets voor jou! 113 tintelt en groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar mensen waarmee wij samen onze Zero missie kunnen nastreven.

Scroll naar beneden voor meer informatie en onze vacatures. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur ons een open sollicitatie. We houden je dan in bestand tot er een passende functie open komt te staan.

 

Voordelen van werken bij 113

  • Jonge, dynamische en snel groeiende organisatie
  • Cultuur gericht op vrijheid en zelfredzaamheid
  • Betrokken collega's die goed voor elkaar zorgen
  • Informele en toegankelijke werksfeer
  • Warm bad met oog voor veiligheid en gezondheid
  • Korte lijnen en snelle besluitvorming
  • Directe invloed op suicidepreventie in Nederland
  • Vaste dertiende maand
  • Employability budget

 

Over ons

113 Zelfmoordpreventie streeft naar een land waarin niemand eenzaam en radeloos sterft door suïcide. Uit onderzoek weten we dat mensen vaak niet dood willen, maar simpelweg geen andere uitweg meer zien. 113 is in 2009 opgericht om wel een andere uitweg te bieden door het onderwerp bespreekbaar te maken. 113 heeft een hulplijn, mensen met suïcidale gedachten kunnen dag en nacht anoniem bellen of chatten. Daarnaast onderzoekt en ontwikkelt 113, samen met vele andere organisaties, nieuwe methoden voor suïcidepreventie die vervolgens in de samenleving worden toegepast.

 


Ons kantoor: Paasheuvelweg 25 Amsterdam ZO (AHTC, 5de etage)

Wij vragen al onze medewerkers en bezoekers aan met OV te komen. Natuurlijk vanuit het oogpunt van duurzaamheid maar ook vanwege het simpele feit dat wij niet beschikken over ruime parkeerplaatsen in ons gebouw.

Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van station Holendrecht. Maar mocht je toch met de auto komen verzoeken wij jou de auto te parkeren bij een van de P&R parkeerplekken op nabijgelegen treinstations.

 

Contactgegevens:

Adres:
Paasheuvelweg 25
1105 BP Amsterdam-Zuidoost

Corporate recruiter:
Michelle Vos

Michelle

recruitment@113.nl
020 - 240 74 16 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van 113 Zelfmoordpreventie