Maandag Interim Professionals

Werkgever
Maandag Interim Professionals

Over Maandag®
Maandag® is dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden. Maandag® groeit hard en heeft de ambitie om nog verder te groeien. Met  48 vestigingen in 16 steden is Maandag® al bijna 35 jaar leidend binnen het publieke domein in Nederland. De afgelopen jaren is het bedrijf ook sterk gegroeid binnen de commerciële sector. Met meer dan 5600 professionals is Maandag® actief in de zorg, overheid, onderwijs, IT, engineering, finance, HR  en communicatie. Maandag® is naast Nederland ook actief in België, Polen en Dubai.

professional-tim-verhappen-finance-zin-in-maandag

Detacheren via Maandag®
Bij detachering ben je in loondienst bij Maandag® en ga je werken voor verschillende opdrachtgevers. Natuurlijk wel mét de zekerheid van een (vast) contract, persoonlijke begeleiding, trainingen en goede arbeidsvoorwaarden.

Werken als freelancer via Maandag®
Ben je als zzp'er op zoek naar een nieuwe uitdaging? Maandag® heeft een enorm netwerk welke wij graag met je delen. Als zzp'er krijg je de mogelijkheid om flexibel te werken, wat vrijheid en zelfstandigheid met zich meebrengt.

Lees het verhaal van Jeroen

Finance professional Jeroen van der Kamp viert deze maand zijn vijfde jaar bij Maandag®. Na zijn hbo opleiding Bedrijfseconomie en een traineeship was hij klaar voor de volgende stap. Maar ook privé moesten er keuzes gemaakt worden. ‘Mijn vriendin en ik wilden flexibel zijn omdat we nog niet wisten waar we wilden gaan wonen. Toen Maandag® mij benaderde voor een project bij de overheid kwam dat precies op het juiste moment.’

Lees het hele artikel hier.

professional-finance-blog-maandag-jeroen-van-der-kamp

Contact
finance@maandag.nl
+31 (0) 302 393 117

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Maandag Interim Professionals