Kenniscentrum Sport & Bewegen

Werkgever
Kenniscentrum Sport & Bewegen

Over ons

Wij dragen bij aan een vitaal en sociaal Nederland, waarin iedereen een leven lang met plezier kan sporten en bewegen. We maken kennis uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor jou als professional in bewegen, zorg, welzijn, overheid, de sport en onderwijs.

Deskundig. Betrokken. Onpartijdig. Dat zijn onze kernwaarden en daar zijn we trots op. Ontdek waarom onze collega’s zo enthousiast zijn om bij Kenniscentrum Sport & Bewegen te werken.

Toepasbare kennis

De behoefte aan betrouwbare kennis, feiten, cijfers en duiding is groot. We verzamelen actuele en onderbouwde kennis uit wetenschappelijk onderzoek uit binnen- en buitenland. Dat doen we deskundig, betrokken en onpartijdig.

Die vorm van kennis combineren we met de praktijkervaringen en best practices van jou als professional in het veld. Als het antwoord er nog niet is, initiëren we onderzoek; zelf voeren we geen onderzoek uit.

Met de juiste kennis haal je meer uit sport en bewegen.

Kennis is onze kracht

Onze collega’s spelen voor hetzelfde team en gaan voor één doel: de kwaliteit en effectiviteit van sport en bewegen verhogen en daarmee bijdragen aan een vitale en sociale samenleving. Dat doen we middels kennis. Hiervoor zetten 60 collega’s zich dagelijks in. We zien elkaar elke week op kantoor, wanneer en hoevaak bepaal je zelf. Bij ons vind je een afwisselende baan waarmee je maatschappelijke impact maakt.

Contact

Kenniscentrum Sport & Bewegen
The Grid – 4e verdieping
Euclideslaan 255
3584 BV Utrecht

Tel.: 030 – 3041100
Email: info@kenniscentrumsportenbewegen.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.