Vurich Gerechtsdeurwaarders

Werkgever
Vurich Gerechtsdeurwaarders

WERKEN BIJ VURICH

Vurich is een gerechtsdeurwaarderskantoor dat puur werkt voor de advocatuur. In deze niche wordt een professionele, gedreven en flexibele houding verwacht met een groot ethisch besef. We houden niet van de standaard, maar zoeken naar de beste oplossingen.

Bij Vurich werken gepassioneerde mensen met kennis van zaken, die in kunnen spelen op conflictsituaties. Onze praktijk is namelijk hoogst onvoorspelbaar en geen dag hetzelfde. De belangen zijn groot, de druk is stevig. Het is onze taak om het recht te brengen en scherp te zijn. Alle rechtmatige belangen in het oog houden en daarbij de juiste keuze maken.

Onze mensen zorgen ervoor dat ambitieuze advocaten hun werk beter en succesvol kunnen doen. We kennen onze klanten, hun vak, hun wensen en de belangen van hun cliënten. Samen vinden we oplossingen die impact creëren in het vak, in het recht en in de samenleving. We plannen de stappen die we zetten weloverwogen en grondig. En met enthousiasme en flair. Tegelijkertijd worden we gestimuleerd door verrassingen. Het onverwachte daagt ons uit om een extra stap te zetten. Dat wil ook zeggen dat we nooit zijn uitgeleerd.

Bij Vurich werken dan ook alleen echte liefhebbers, zowel van het vak als van alles wat ermee samenhangt. Als een zaak erom vraagt, werken we tot diep in de nacht. We geven altijd 100%, in ons werk en daarbuiten – in onze eigen borrelruimte ‘de Fakkelteit’ of in een van de gezellige horecagelegenheden in het bruisende Amsterdam. Ons kantoor zit naast Brouwerij ’t IJ en tegenover Artis. ‘Work hard, play hard’!

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.