IT4Kids

Werkgever
IT4Kids

Ieder kind moet kunnen sporten!

Ieder kind moet kunnen participeren in sport en spel. Sport is een uitlaatklep, sport is leuk en sport is vooral goed voor de ontwikkeling van een kind. Door te sporten met leeftijdsgenoten bouw je aan #skills4life, zoals discipline, samenwerking, zelfvertrouwen, en respect.

IT4Kids zamelt afgeschreven hardware in van bedrijven en schenkt (namens de donateur) de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die zich inzetten voor structurele sportkansen voor kinderen die deze om financiële of fysieke uitdagingen anders niet hebben. 

MEER OVER DE PROJECTEN DIE IT4KIDS SUPPORT

Waarom een sportkans ontzettend belangrijk is!

In 2030 willen wij dat alle kinderen in Nederland de kans hebben om te kunnen participeren in sport, want wij vinden dat elk kind mee moet kunnen doen.

Hiervoor hebben wij een innovatieve manier van fondsenwerving ontwikkeld: circulaire IT. Wij zamelen afgeschreven hardware in van bedrijven en schenken de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die zich inzetten voor structurele sportkansen voor kinderen die deze om financiële of fysieke uitdagingen anders niet hebben.

''Als iedereen zijn of haar afgeschreven hardware doneert, dan
heeft ieder kind in Nederland de kans om te sporten!''

Founder Jordy Kool

Post- en bezoekadres

Javaweg 2, 2202BA Noordwijk
085 - 4821002
info@it4kids.com

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.