Qconcepts

Werkgever
Qconcepts

Wie zijn wij?

Aangenaam, wij zijn Qconcepts. Opgericht in 2010 en uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 125 collega’s. Stuk voor stuk senior professionals die zelf bepalen welke opdracht ze oppakken. In accountancy of financieel advies en soms tegelijkertijd. Zo doen we het bij Q nét even anders. Het resultaat? 6 kantoren, diverse sectorspecialisaties en ontelbare tevreden klanten.

Onze vacatures

Kansen liggen voor het oprapen als accountant of adviseur bij Qconcepts. Wij helpen jou om de beste financial te worden. Hoe zie jij jouw toekomst voor je en welke functie & sector passen daar het best bij?

Dedicated to you

Kansen laat je niet liggen. Terecht, want als senior professional wil je blijven groeien in je vak. Met Qconcepts maak je van die wens realiteit. Dus laten we kennismaken. Onze Q’ers denken graag met je mee en vertellen het hele verhaal gewoon zoals het is. We zijn vastberaden om je verder te helpen.

Laten we kennismaken

Een goede eerste indruk maak je 1 keer. Daar maken we een onvergetelijke van bij Qconcepts. Te beginnen met een goede bak koffie of thee. Tijdens zo’n gesprek leer je echt hoe het is om bij Q te werken. En tegelijkertijd leren we jou ook beter kennen. Win-win!

Locaties

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.