Dawn Aerospace

Werkgever
Dawn Aerospace

Dawn Aerospace is een jong en snelgroeiend ruimtevaartbedrijf met vestigingen in Nederland en Nieuw-Zeeland. In december 2022 heeft het bedrijf een succesvolle series-A investeringsronde afgesloten en een bedrag van EUR 13 miljoen opgehaald om het bedrijf verder op te schalen.

We richten ons op het duurzaam toegangkelijk maken van de mogelijkheden die ruimtevaart ons biedt, onder andere door het ontwikkelen van aandrijfsystemen voor satellieten en ruimtevaartvoertuigen op basis van groene brandstof. Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van een volledig herbruikbaar rumtevaartvliegtuig om in de toekomst ook lanceringen te kunnen verzorgen.

Het bedrijf heeft de afgelopen 12 maanden een reeks belangrijke mijlpalen bereikt, waaronder het lanceren van 33 aandrijfsystemen naar de ruimte en het voltooien van de succesvolle eerste vluchten van het ruimtevliegtuig, de Dawn Mk-II Aurora. Dawn werd uitgeroepen tot Hi Tech Startup Company of the Year (2020) en won de Supreme Award voor middelgrote/grote bedrijven bij de Westpac Champion Business Awards 2021.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.