Van der Maarel Eventstyling

Werkgever
Van der Maarel Eventstyling

Wat 70 jaar geleden begon als specialist in decoratie met groen en bloem, is uitgegroeid en gebloeid tot toonaangevende eventstyling. Wij maken met het team sfeer voor elk event, in alle soorten en maten. Denk aan bedrijfsfeesten, kantoorversiering, diners, borrels, gala’s, beurzen, productpresentaties en zelfs festivals. Met al onze kennis van materialen, meubels en mogelijkheden, creëren we de volledige beleving van elk event.

We verrassen onze klanten met unieke eventstyling, maar zorgen er ook voor dat zij niet voor verrassingen komen te staan. Met heldere communicatie en een team waar zij, maar ook wij, op kunnen bouwen. We schenken aandacht aan de kleinste details. Met onze passie voor het vak en de intrinsieke drive om voor en met onze opdrachtgevers iets moois neer te zetten, lukt dat elke keer opnieuw. Onze focus gaat verder dan materialen alleen; we werken met mensen en hun wensen. Zo dagen we onszelf en de branche uit en blijven we vernieuwend.

Wij kennen eventland op ons duimpje, maar zien nog steeds een wereld aan mogelijkheden. Al blijven we wel graag nuchter in aanpak. Dicht bij wat goed voelt, voor de klant, maar ook voor ons als team. Als grondlegger van eventstyling in Nederland geloven wij namelijk dat je sfeer alleen kunt maken als je het zelf gevoeld hebt. En dat doen we: elk concept, elk design, elk event, dat voelen we. Door alle uitdagingen te omarmen, ontdekken we mogelijkheden. Van een rustieke trouwerij tot grootschalig promotie-event; met de juiste styling maken we een beleving. Creativiteit zit in ons bloed. Dat wat er nog niet is, creëren we. Spraakmakend sfeer maken, noemen we dat. Van der Maarel is here to create.