Ploegam

Werkgever
Ploegam

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf.

Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met de standplaats in Oss. Met een grondige aanpak zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Dat doen we door allerlei projecten in de grond-, weg- en waterbouw, transport en innovatie: we verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. We doorgronden de vragen van onze opdrachtgevers en komen tot de meest innovatieve oplossingen.

Familiebedrijf

Broers Gijs en Chris Ploegmakers startten in 1987 met Ploegam. Inmiddels staan zij samen met financieel directeur Huib Scheffer aan het roer van een snel groeiend bedrijf. Benieuwd naar de hele geschiedenis van ons bedrijf? Bekijk dan onze historie.

Locaties

Inmiddels is het bedrijf uit Vinkel uitgebreid en staat er een dynamisch bedrijf met veel verschillende onderdelen. Vanuit ons hoofdkantoor in Oss worden de bedrijfsonderdelen innovatie, infra en waterbouw aangestuurd, naast het grondwerk waarin onze roots liggen. Daarnaast hebben we kantoren in Heerde en Alblasserdam, en ook in Vinkel waait nog een Ploegam-vlag in de mast: daar is de transporttak van het bedrijf te vinden en wordt al het materieel opgeknapt en bijgehouden. Alle locaties op een rijtje? Die vindt u hier

Ambities

Ploegam heeft zich ontwikkeld tot een landelijke speler in de grond-, weg- en waterbouw. Een positie die we willen uitbouwen door onze expertises verder te versterken en door te groeien in de ontwikkeling en uitvoering van grote en kleine projecten. Daarnaast ontwikkelt Ploegam zich tot een volwaardig partner voor opdrachtgevers die complexe en geïntegreerde design & constructprojecten uitzetten. Projecten die we zelfstandig of samen met partners aannemen en succesvol afronden. De kracht van Ploegam is en blijft de kracht van het familiebedrijf; betrokken en sociaal. Met een team dat voor elkaar en voor de klant klaar staat: samenwerken. Door deze gedrevenheid te koppelen aan een grondige, innovatieve aanpak blijven we meespelen in de top.

Design & Construct

Design en construct is het nieuwe werken voor de GWW-branche. Het komt erop neer dat de opdrachtgever een functionele beschrijving geeft van de wensen, met daaraan gekoppeld een aantal randvoorwaarden. De aannemer neemt dan een aantal rollen van de opdrachtgever over: ontwerpen, de constructie berekenen, uittekenen, kosten in kaart brengen en kijken naar milieutechnische aspecten. Dit is allemaal van belang voor de EMVI-score: de Economisch Meest Voordelige Inschrijving. Het gaat bij deze vorm van aanbesteden dan ook om de lange termijn. De aanneemsom is niet meer alleen doorslaggevend, want deze wordt verminderd of vermeerderd met de EMVI-score. Doet een aannemer dat goed en leidt een hogere investering nu tot lagere kosten in het vervolgtraject, dan krijgt die partij toch de opdracht! 

Alle kennis in huis

De kracht van Ploegam is dat wij niet alleen de gedreven doeners in huis hebben om het werk te maken, maar ook de grondige denkers die alle mogelijkheden voor een project afwegen. Zo kunnen we een opdrachtgever van A tot Z ontzorgen: we maken een project van ontwerp tot realisatie, en verzorgen vaak ook het onderhoud na oplevering. 

Klik hier voor een overzicht van onze certificaten en documenten.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.