Boels Rental

Werkgever
Boels Rental

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, tijdelijke huisvesting en event equipment. Met een internationale verhuurvloot verzorgt Boels Rental opdrachten voor onder andere de bouwsector, industrie, event sector, overheden en non-profit instellingen. Boels Rental is een sterk groeiend bedrijf, met meer dan 750 filialen in 18 Europese landen. Bij Boels Rental werken ruim 7.000 medewerkers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent. Kom jij de Boels-familie versterken?

Wil je meer weten over Boels Rental, zijn producten en zijn diensten? Kijk dan vooral eens op onze corporate website of stel ons een vraag.

Om je een goede indruk te geven van onze core business, onze specialismen en van de mensen die bij ons werken, hebben we deze corporate video gemaakt. Zo krijg je letterlijk een beeld bij onze organisatie.

Hoofdkantoor

Doctor Nolenslaan 140,
6136 GV
Sittard

T: 0900 0551

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.