KALB Accountants

Werkgever
KALB Accountants

KALB ACCOUNTANTS BETROKKEN EN BETROUWBAAR

Sinds 1935 is de naam Kalb een begrip in de Kempen. Zeker wanneer het gaat om een doordachte en klantgerichte dienstverlening op het gebied van accountancy en belastingadvies.

Maar ook voor advies inzake overnames en fusies. En daarnaast de verzorging van salaris- en financiële administraties. Ondernemers in het MKB zijn bij het in Valkenswaard gevestigde kantoor aan het juiste adres.

Wij leveren u overzicht en inzicht. Daarbij tonen wij betrokkenheid bij u en uw onderneming en vindt u in ons een betrouwbare adviseur en sparringpartner.

EEN KLEIN STUKJE HISTORIE

Peter Kalb vertelt over de oorsprong van het kantoor. “Medio jaren dertig is de heer Van Woensel het accountantskantoor gestart. In eerste instantie gebeurde dat vanuit zijn eigen huis, later vormde ons huidige bedrijfspand het onderkomen van het kantoor.

Intussen was mijn vader als partner toegetreden en timmerden zij onder de naam Van Woensel en Kalb samen aan de weg. Nadat de heer Van Woensel, en in een later stadium mijn vader, de pensioengerechtigde leeftijd bereikten, heb ik in 1995 het kantoor van laatstgenoemde overgenomen.”

KWALITEIT EN CONTINUÏTEIT VERDER VERGROOT

Onder de naam ‘Kalb en Partners’ vervolgde Peter Kalb het pad van zijn voorgangers. In 2001 trad Willie Mommers (fiscalist) als medevennoot toe. De kwaliteit van de dienstverlening en de continuïteit van het kantoor werden verder vergroot.

“Ons dienstenpakket omvat activiteiten op het gebied van accountancy, belastingadvies, overnames en fusies. Maar ook salarisadministraties en financiële administraties”, aldus Kalb. “Daarmee zijn we het midden- en kleinbedrijf van dienst. Daarnaast fungeren we nadrukkelijk als centrale aanspreekpunt voor de meest uiteenlopende financiële en fiscale aangelegenheden.

Heeft de klant behoefte aan een bepaalde dienst die we niet in huis hebben, dan schakelen we één van onze externe relaties in. Zodoende is de klant altijd verzekerd van een oplossing. Zelfs wanneer de directe link met onze kernactiviteiten ontbreekt.”

PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR ELKE KLANT

Die oplossing wordt de klant in eerste instantie geboden door een vaste relatiebeheerder. Volgens Peter Kalb biedt een dergelijke werkwijze de nodige voordelen voor de klant. “Voorop staat dat onze relatiebeheerders de klant met raad en daad terzijde staan bij zijn financiële en fiscale zaken”, vervolgt Peter Kalb.

“Maar juist doordat de relatiebeheerder perfect op de hoogte is van de specifieke achtergronden van de klant, kan hij een optimale oplossing bieden. De klant is bij ons geen nummer maar kan rekenen op de aandacht die hij verdient. Daar komt nog bij dat ik zelf ook ondernemer ben en dus te maken heb met dezelfde uitdagingen. We kunnen als zodanig de situaties en problemen waar de klant mee te maken krijgt beter herkennen."

En tot slot. Met ruim 20 medewerkers is er sprake van een bedrijfsgrootte die het mogelijk maakt om de benodigde specialismen in huis te hebben.

Zowel als Registeraccountant (RA), Accountant administratieconsulent (AA) en Register belastingadviseur (RB) kunnen wij u van dienst zijn. RB, AA en RA aan het werk voor uw financiële administratie.

U vindt in ons een betrouwbare en persoonlijke adviseur en sparringpartner. Onze partners en medewerkers willen dat u een gelukkige ondernemer bent. Of in ieder geval dat wordt, dat is onze missie!

U kiest immers niet voor een accountantskantoor omdat dat een verplichting is, maar omdat het wat oplevert. Gegarandeerde kwaliteit en vakkennis bijvoorbeeld. Plus tegelijkertijd een vergaande persoonlijke benadering bieden. Dat gegeven is de basis van ons succes.

KALB ACCOUNTANTS

Den Dries 5
5552 CL Valkenswaard

t   040 - 201 45 17
f   040 - 201 45 51
e   info@kalb.nl
w  www.kalb.nl

KvK   17088702 (Kalb & Partners BV)
BTW   NL803897625B01

lid van NBA

Aangesloten bij Fiscount

RB-erkend kantoor

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van KALB Accountants