Wens Business Events

Werkgever
Wens Business Events

Wens Business Events, al meer dan 15 jaar ervaren in het organiseren van jouw zakelijke skireis. Wij helpen je graag verder met de organisatie van de jaarlijkse skitrip en doen dat al voor groepen vanaf 10 personen. Graag kijken wij samen met jullie naar de wensen om jullie vervolgens zo goed mogelijk te adviseren en een zo passend mogelijk voorstel te doen. Samen maken wij er een onvergetelijk trip van, of je nu kiest voor een privé huis met kok of een luxe hotel aan de piste. Voor een zakelijke wintersportreis ben je bij ons aan het juiste adres. Ons enthousiaste team staat klaar om jullie wensen te vertalen naar een unieke beleving.

Waar moet ik bij de organisatie van een zakelijke skireis aan denken?

Staat de datum van jullie zakelijke wintersport nog niet vast dan kijken wij graag samen met jou naar de beste passende mogelijkheden. Wil je al wel graag eerst een datum met jouw collega’s vastleggen, houdt er dan rekening mee dan veel accommodaties een minimum van 3 nachten hanteren en je vaak op zaterdag moet aankomen of vertrekken. Dat is soms heel gunstig want een periode van woensdag tot zaterdag is niet alleen voordeliger in prijs, vaak zijn de pistes een stukje minder druk en kan je optimaal van de sneeuw genieten. Uiteraard is elke andere gewenste periode bespreekbaar. Bedenk ook graag vooraf of je specifieke wensen hebt voor de accommodatie of dat jullie voorkeur hebben voor een bepaalde plaats in Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Zwitserland. Het helpt ook als wij al een budget indicatie ontvangen. Des te meer informatie wij hebben des te beter wij jullie kunnen adviseren over de juiste bestemming voor jullie zakelijke skireis.

Regelen jullie ook vervoer?

Een zorgeloze zakelijke winterport begint al bij het vervoer. Niets is fijner dan ontspannen aankomen. Als eigen vervoer dus niet wenselijk is dan helpen wij jullie graag verder met het flexibel boeken van vliegtickets. Kies je liever voor een duurzame optie dan verzorgen wij graag tickets voor een treinreis naar de Alpen. Zelfs een trein privé afhuren is bespreekbaar. Maar ook een luxe touringcar behoord tot de mogelijkheden, een busreis duurt misschien wat langer maar het is naast een ‘groene’ keuze, financieel vaak aantrekkelijk en je komt toch ontspannen aan op de plaats van bestemming.

Hoe kunnen deelnemers zich aanmelden?

Nadat wij samen met jullie de datum en bestemming voor de zakelijke wintersport hebben vastgelegd, dienen jullie via ons super handige online registratie systeem de laatste groepswensen duidelijk te maken. Daarna kan je de deelnemers uitnodigen en doet het systeem de rest! Geen onhandige lijstjes meer of aanvullende informatie aan de collega’s doorsturen, ons systeem neemt de organisatie grotendeels over. Het enige waar jullie nog over na moet denken is of jullie een gave activiteit zoals rodelen of sneeuwschoenwandelen aan de reis willen toevoegen. Of misschien willen jullie wel een pubquiz of een apres-ski bar afhuren? De voorpret kan beginnen.

Kan ik ook een skipas boeken?

Een shortski is niet compleet inclusief skipas en goed materiaal. Via ons registratiesysteem kunnen de deelnemers zelf de gewenste skipas kiezen en zelfs al het gewenste huur materiaal uitzoeken. Wij zorgen dat alles klaar ligt bij aankomst zodat jullie snel op de piste staan. Zo kunnen jullie optimaal genieten van jullie tijd op bestemming.

Nog een laatste tip

Ga jij skiën met je bedrijf dan adviseren wij de deelnemers ook altijd om goed verzekerd op reis te gaan. Wij werken daarom samen met de Europeesche verzekeringen. Zij bieden namelijk een wintersportdekking en dat is wel fijn als je een zakelijke wintersport boekt. Maar denk ook eens aan een annuleringsverzekering. Niets is vervelender om hoge kosten te maken als blijkt dat je toch niet mee kan. Bij elke zakelijke skireis, incentive of beloningsreis raden wij aan om dergelijke verzekeringen te overwegen. Hierna staat jullie niks meer in de weg om van deze mooie winterse incentive een daverend succes te maken.

Interesse

Wil jij skiën met je bedrijf en heb je interesse in wat wij voor jullie kunnen betekenen bij de organisatie of wil je meer weten over welke bestemmingen en accommodaties wij jullie kunnen bieden? Wij gaan graag met jou om tafel om de wensen en verwachtingen te bespreken. Zo kunnen wij jullie bij de organisatie van deze zakelijke skireis adviseren en volledig ontzorgen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.

Nieuwste vacatures van Wens Business Events