Werken bij Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs

Werkgever
Werken bij Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs

Ons kantoor

Toen Gerrit Boonzaaijer zijn studie Bedrijfseconomie had afgerond, begon hij te werken bij een grote multinational. Na in aanraking te zijn gekomen met het accountantsberoep maakte hij de overstap naar een accountantsorganisatie waar hij in 1988 zijn titel van Registeraccountant behaald. Naast bedrijfseconoom en registeraccountant is hij Federatie Belastingadviseur. In 1999 trad hij toe als partner bij Boonzaaijer en Van Overbeek. Naast zijn werk vervult Gerrit bestuursfuncties bij diverse maatschappelijke organisaties.

Winfred Merkus werd na zijn studie accountancy in 1991 ingeschreven als Registeraccountant. Na werkzaam te zijn geweest bij de Belastingdienst, een grote en een middelgrote accountantsorganisatie was het in 2003 tijd om voor zichzelf beginnen onder de vlag van Merkus Accountancy.  Omdat deze duizendpoot niet stil kan zitten, slaagde hij in 2009 voor de opleiding bedrijfswaardeerder, in 2010 tot belastingadviseur en in 2015 voor zijn Master Fiscaal Recht. Deze combinatie maakt Winfred tot een all-round adviseur met passie voor zijn vak. Naast zijn werk op kantoor is Winfred actief betrokken bij diverse maatschappelijke organisaties.

Een periode van samenwerking in hetzelfde karakteristieke herenhuis aan de Soestdijkseweg Zuid te Bilthoven resulteerde op 1 januari 2008 in de creatieve mix van 'Boonzaaijer en Van Overbeek' en 'Merkus Accountancy' naar de nieuwe naam 'Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs'. Vanaf die tijd is het kantoor uitgegroeid van een kantoor van 5 man tot een kantoor van 25 man met een uiteenlopende variatie aan specialisaties. Van controlerend accountants tot all-round fiscalisten en salarisexperts. Kennismaken met de collega's kunt u doen op deze pagina.

Boonzaaijer & Merkus Accountants en Adviseurs is door haar ruime ervaring met uiteenlopende vraagstukken de ondernemer naast de ondernemer, daar staan wij voor! Onze persoonlijke benadering is onze kracht. Wij zijn van mening dat wij u het beste van dienst kunnen zijn als we uw situatie en uw organisatie tot in detail kennen. Dat is immers ook wat ons werk leuk maakt!

Bij ons kunt u terecht voor uw wettelijke jaarrekeningcontrole tot vragen over uw aangifte inkomstenbelasting en alles daar tussenin. Lees meer over de diensten die wij aanbieden onder Wat wij doen.

Onze klantportefeuille bevat onder meer Besloten Vennootschappen in het MKB-segment, DGA's, stichtingen met een maatschappelijke functie, productieondernemingen en klanten in de meest uiteenlopende vormen van dienstverlening.  Lees wat klanten over ons zeggen onder 'Wat klanten zeggen'.

JoyceOzzie 1 jaKoenSafaLeonieMarleen 1 jaRickPortret_Boonzaaijer&Merkus_DB(72dpi)-19

Waarom werken bij Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs?

Koen, waarom werk jij al zo'n lange tijd bij BM?

Voor mij staat plezier en lerend vermogen in je werk voorop! In al die jaren bij BM geniet ik nog steeds elke dag als ik met mijn werk bezig ben en nog steeds groei ik in mijn werk. Daarnaast heerst er een prettige en professionele werksfeer bij BM en er is volop ruimte om met collega's te sparren over vakinhoudelijke vraagstukken. Ook de enorme vrijheid die je als werknemer binnen BM hebt, zie ik als groot voordeel ten opzichte van andere accountantskantoren. Bij BM gaat alles op basis van vertrouwen. Je kan zelf je dag en uren indelen; je mag 1 dag in de week thuiswerken en kan gaan en staan waar je wilt. Ook de kleinschaligheid en daarmee de korte communicatielijnen binnen BM zijn prettig. Ik kan altijd bij de vennoten binnenlopen voor vragen en/of overleg.

Kan je iets vertellen over je rol binnen BM t.o.v. de relatie met klanten?

Mijn rol binnen BM is heel divers. Zo houd ik me dagelijks bezig met het verzorgen van (complexe) jaarrekeningen, fiscale aangiftes, het aansturen van (junior) assistent accountants en heb ik dagelijks veel contact met klanten. Dat laatste is voor mij zeer belangrijk om plezier in mijn werk te hebben. Het contact met klanten zowel face tot face als telefonisch of per mail is iets waar ik blij van word en deze ruimte wordt bij BM volop geboden. Het helpen en tevredenstellen van klanten is een uitdaging die ik elke dag aan ga om zo een meerwaarde te creëren voor de klant en een langetermijnrelatie op te bouwen. Het mooie in mijn rol is dan ook dat ik dicht bij de klant sta en wordt meegenomen in het ondernemerschap van klanten. Zo verbreed ik ook zelf mijn kennis aangezien de klanten van BM in veel verschillende branches actief zijn.

Nieuwsgierig geworden naar het werken bij BM? Check ook onze promo over doorgroeimogelijkheden van BM. En neem gerust contact met ons op!

Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs
Soestdijkseweg Zuid 276
3721 AK Bilthoven
T: 030 228 16 58
E: info@bmaccountants.nl

 

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.