Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs

Werkgever
Boonzaaijer & Merkus Accountants & Adviseurs

Staat voor betrouwbaarheid, vakkundig werk en onafhankelijk advies.

Hoewel onze waarden ogenschijnlijk voor de hand liggen, vormen ze voor ons de leidraad in de dagelijkse praktijk. U wilt immers met een gerust hart uw financiële en fiscale zaken uit handen kunnen geven. We staan bekend om onze proactieve aanpak en staan klaar om u te helpen. Onder links ziet u bij welke organisaties wij betrokken zijn om deze kernwaarden te waarborgen.

Waar staat Boonzaaijer & Merkus nog meer voor?

Voor een open relatie met onze opdrachtgevers. De klik tussen u en ons is net zo belangrijk als de antwoorden op uw inhoudelijke vraag. Voor u en voor ons.  Het ondersteunen van (junior)accountants bij hun studie, onder meer door praktijkscriptiebegleiding. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

B&M is SRA-gecertificeerd

Klik hier voor meer informatie over de meerwaarde van een SRA-gecertificeerd accountantskantoor.

ONZE DIENSTVERLENING

Snel weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer informatie of een afspraak maken?

  •  Mail naar info@bmaccountants.nl
  •  Bel 030-2281658

ONZE KLANTEN OVER ONS

 Ik besteed mijn administratie en salarisverwerking tot volle tevredenheid uit bij Boonzaaijer & Merkus Accountants. Ik heb er vrijwel geen omkijken naar; ze zijn heel behulpzaam.

 Boonzaaijer & Merkus Accountants heeft ons erg goed begeleid met advies over en het opzetten van de administratie van onze webshop.

 Toen mijn businesspartner onverwacht vertrok, heeft Boonzaaijer & Merkus Accountants de administratie overgenomen en in goede banen geleid zodat ik mijn bedrijf zonder problemen kon voortzetten.

 Boonzaaijer & Merkus Accountants zorgt ervoor dat onze jaarrekening zorgvuldig wordt gecontroleerd. Tevens ervaren wij de samenwerking met hen als zeer plezierig.

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.