PreZero Nederland

Werkgever
PreZero Nederland

Wij zijn PreZero. Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Bijvoorbeeld door van oude plastic flessen een reismand voor katten te maken. Of koffiedik te zien als waardevol materiaal. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt.

De wereld écht veranderen

Dat lukt natuurlijk niet 1 2 3. Daar heb je doorzetters voor nodig. Mensen die verder denken. Die het dóen. Met vallen en opstaan. Die mensen zijn wij. Want bij PreZero zien we in onmogelijk vooral het woord mogelijk. We stellen elke dag de vraag:

  • Wat als het lukt om dingen te creëren zonder de aarde uit te putten?
  • Wat als we door samen te werken de cirkel kunnen sluiten?
  • Wat als er daardoor écht iets verandert in de wereld?

Laten we die ambitie samen waarmaken. Stap voor stap. 

Samen volle kracht vooruit

We doen er alles aan om iedereen laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. En door mensen te overtuigen van het belang om minder te consumeren. De houdbaarheidsdatum van eindeloos kopen en weggooien is namelijk echt verstreken.

Het is geweldig om te zien dat steeds meer klanten onze vooruitstrevende visie delen. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al talloze duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen.

Met 2.100 collega’s, 55 vestigingen en 85.000 klanten verspreid over het land, hebben wij de kennis en de slagkracht om het verschil te maken. Doet u met ons mee?

Bekijk al onze locaties

We werken vanuit vijfenvijftig vestigingen, verspreid over het land. Het stimuleren van hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen wordt op deze locaties gerealiseerd.

Onze locaties

PreZero Nederland

Bezoekadres hoofdkantoor
PreZero Nederland Holding B.V.
Meester E.N. van Kleffensstraat 10 6842 CV
Arnhem (Nederland)


Postadres
PreZero Nederland
Postbus 7009 6801
HA Arnhem (Nederland)

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.