GewoonGers

Werkgever
GewoonGers

GewoonGers

Even kennismaken

Showroom, kantoor en productie - alles onder één dak

Een Rotterdamse naam voor een product met Rotterdamse roots. Dát is GewoonGers. In 2015 koopt Ton, eigenaar van ESD Systeemwanden, een huis in Rotterdam Katendrecht. Voor dit industriële pand zoekt hij een glazen pui met een vintage feel. Als hij niet vindt wat hij zoekt, besluit hij met zijn team het product gewoon zelf te ontwikkelen. Eind november zijn de eerste schetsen klaar en in april 2016 is GewoonGers geboren. GewoonGers is dan wel een jong merk, maar gaat samen met de jarenlange ervaring van ESD. We bieden je de kennis en kunde die nodig is voor exact maatwerk. Onze specialisten voorzien je van begeleiding en advies, en werken tot op de millimeter precies. In andere woorden: we zijn dé partner om op te bouwen.

Op dit moment is GewoonGers op zoek naar mannen en vrouwen die van aanpakken weten. Scroll snel verder en stuur direct je cv in!

Bezoekadres

GewoonGers® B.V.
Industrieweg 20
3133 EE Vlaardingen

T: 010 - 307 28 89
App: +31103072889
E: info@gewoongers.nl

E-mail mij vacatures van deze recruiter
Ontvang per e-mail nieuwe vacatures op basis van deze zoekopdracht.

Wanneer u deze vacaturemelding maakt, sturen we u een selectie van opdrachten die overeenkomen met uw criteria. Onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid zijn van toepassing op deze dienst.

Andere marketingcommunicatie

We willen u graag per e-mail op de hoogte houden van vacatures en diensten van Jobs in Finance.


In alle e-mails staat helemaal onderaan een koppeling waarmee u zich te allen tijde kunt afmelden.